Anasayfa

13-03-2025
Türkiye Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Yılmaz ve YTB Başkanı Eren Batı Trakya’da
Türkiye Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz ve Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar (YTB) Başkanı Abdullah Eren, bugün (13 Mart Perşembe) Batı Trakya’yı ziyaret ediyor. Yılmaz ve Eren, İskeçe ve Gümülcine’de ziyaret ve temaslarda bulunacak.
13 Mart 2025 Perşembe

Türkiye Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz ve Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar (YTB) Başkanı Abdullah Eren, bugün (13 Mart Perşembe) Batı Trakya’yı ziyaret ediyor. Yılmaz ve Eren, İskeçe ve Gümülcine’de ziyaret ve temaslarda bulunacak.

Türkiye’den gelen heyetin İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesini ziyaret edeceği belirtildi. Heyetin ayrıca Batı Trakya Türk Azınlığı temsilcileriyle bir araya gelmesi bekleniyor.

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Yılmaz ve YTB Başkanı Eren ile beraberindeki heyet, İskeçe’de Apollon salonunda gerçekleştirilecek iftar programında soydaşlarla iftar açacak. Heyetin, Gümülcine’de sahur programına katıldıktan sonra bölgeden ayrılacağı ifade edildi.

Konuk heyete, Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosu Aykut Ünal eşlik edecek.

Haberler


Avramopulos’un dokunulmazlığı kaldırıldı

Akaryakıt fiyatları yükseliyor: Kurşunsuz benzin 2,17 euro!

BTAYTD Yaz Genel Kurulu 26 Eylül’de yapılacak

Ferhat: Yangın mağduru üretici ELGA borcu nedeniyle tazminatsız kalmamalı

AB’de çocukların sosyal medya kullanımına yaş sınırı geliyor

Batı Trakya Türk Azınlığının dini özerkliği BM gündeminde

Yunanistan’da 10 kişiden 6’sı faturalarını borçlanarak ödüyor

Tarım yatırımlarına 26,4 milyon euroluk destek: Başvurular ekimde başlıyor

Mazonakis’in ölümüyle suçlanan iki doktor Koridallos Cezaevine gönderildi

Öğrenciler ve memurlar anayasa değişikliğini protesto etti

İsrail’den satın alınacak ’Aşil Kalkanı’ hakkında kaynak kodu tartışmaları sürüyor

Rodop ve Meriç’te yaşlıları hedef alan 7 dolandırıcılık olayı aydınlatıldı