Anasayfa

27-12-2019
"Erdoğan ateşle oynuyor"
Dışişleri Bakan Vekili Miltiadis Varviçiotis yaptığı açıklamada Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'açıkça ateşle oynadığını' iddia etti.
27 Aralık 2019 Cuma

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "talep gelirse Libya'ya asker göndeririz" açıklamaları Yunanistan'da büyük yankı buldu.

Dışişleri Bakanı Vekili Miltiadis Varviçiotis radyo SKAİ 100,3'e yaptığı açıklamada şunları dile getirdi:

"Erdoğan açıkça ateşle oynuyor ve bu sadece Yunanistan'dan değil, uluslararası sistemin tüm 'oyuncularından' büyük tepkilere neden oluyor. 'Yeni - Osmanlı yayılmacılığı' dünyanın her bir yanından enine boyuna mahkum edilmektedir. Bu eylemler 'tecrit edilmişliği' gösteriyor. Başarılı olduklarını görmüyorum. Ancak Yunanistan uyanık davranıyor. Rehavete kapılmıyor. Konuyu uluslararası boyuta taşıyarak, kınamak ve bölgedeki güvenliği korumak için gereken diplomatik hamleleri yapmaya özen gösteriyoruz."

Haberler


Tempi tren kazası davası 1 Nisan’a ertelendi

Halkın yüzde 62’si hükümet değişikliği istiyor

Batı Trakyalı gençler bayram yemeğinde buluştu

İskeçe Müftülüğü din görevlilerini bayram sofrasında buluşturdu

“Müzik Birleştirir” etkinliği Gümülcine’de gerçekleştirildi

Akaryakıta indirim, Fuel Pass geri geliyor

İskeçe Türk Birliğinden muhteşem aile gecesi

Tempi tren faciası davası başlıyor: 36 sanık hakim karşısında

Gümülcine’de silahlı soygun girişimi: Bir kişi yakalandı, bir şüpheli aranıyor

Alkol ve sigara satışında dijital yaş doğrulama sistemi

Midilli’de şap alarmı: Hayvancılık ürünlerine kapsamlı yasaklar getirildi

Atina’da emekliler zam talebiyle sokağa çıktı