Anasayfa

20-06-2020
Yeni vaka sayısı 19, 8'i İskeçe ilinden
Ulusal Kamu Sağlığı Kurumu (EODY), günlük koronavirüs salgını raporunu açıkladı.
20 Haziran 2020 Cumartesi

20 Haziran Cumartesi günü itibarıyla koronavirüs vakalarına 19 kişi daha eklendi. Ülke genelinde virüs bulaşan kişi sayısı toplam 3 bin 256'ya ulaştı.

Ulusal ve yerel basında yer alan haberlerde, 19 yeni vakadan 8'inin İskeçe ilinden, 1'inin Pella ilinden, 1'inin Atina'dan geriye kalan 9 vakanın ise yurt dışından gelen kişiler olduğu iddia edildi.

EODY, son 24 saat içinde koronavirüs sebebiyle bir kişinin hayatını kaybettiğini ve salgın sebebiyle hayatını kaybedenlerin sayısının toplamda 190'a yükseldiğini açıkladı. Ölenlerin yaş ortalamasının 76 olduğu belirtildi.

Ülke genelindeki hastanelerde 9 kişinin solunum cihazına bağlı olduğu ifade edilirken, solunum cihazına bağlı olanların yaş ortalaması ise 75 olarak açıklandı.

Açıklamada son olarak, bugüne kadar toplam 278 bin 895 test yapıldığı belirtildi.

Haberler


Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosluğundan 29 Ekim resepsiyonu

Narlıköy’de baba-oğul arasında şiddet

Batı Trakya’da karbon ayak izini azaltma etkinlikleri başlıyor

Papandreu’dan 28 Ekim törenine katılan aşırı sağcı gruba tepki

Başbakan Miçotakis Gümülcine’ye geliyor

Patra’da İsrailli turist gemisine protesto

İskeçe Belediyesi, tarihi kapalı çarşı için halkın görüşünü bekliyor

ChatGPT’de ruh sağlığı sinyalleri

Gümülcine’de Mikis Theodorakis’e 100. yıl anma konseri

İskeçe’de vatandaşları “borç silme” vaadiyle kandırdılar

Başbakan Miçotakis koronavirüse yakalandı

Mehmet Hatipoğlu’nu kaybettik