Anasayfa


06-10-2020
Boşnak kaleci Emil Velic İskeçe’ye transfer oldu
Bosna Hersek Futbol Süper Ligi ekiplerinden FK Mladost Doboj – Kakanj’ın kalecisi Emil Velic, İskeçe Futbol Takımı’na (Xanhti FC) transfer oldu. İskeçeli menajer üçlüsü Hüseyin Hüseyinoğlu, Orhan Şakir ve Ümit Kral’ın gerçekleştirdiği transfer sonucunda genç kaleci Velic, iki yıllık sözleşmeye imza attı.
6 Ekim 2020 Salı

Bosnak kaleci Emil Velic’in kariyerine aynı zamanda doğum yeri olan Slovenya’daki NK Domzale’de başladığı belirtildi. Buradaki performansıyla göz dolduran Velic daha sonra Belçika Süper Lig takımlarından Sin Truidense’ye transfer oldu. velic son olarak Bosna Hersek ekibi FK Mladost Doboj – Kakanj takımında oynuyordu.

25 yaşında olan kaleci Emil Velic’in 1.90 boyunda olduğu ifade edildi. Velic’in transferini gerçekleştiren İskeçeli menajer üçlüsünden Hüseyin Hüseyinoğlu GÜNDEM’e yaptığı açıklamada Emil Velic’in transferinin İskeçe takımı için son derece önemli olduğunu ve şartların da yardım etmesiyle başarılı bir yıl geçireceğine ve takıma güç katacağına inandıklarını söyledi.

Bu arada aynı menajer ekibi, geçtiğimiz günlerde İskeçe takımının eski futbolcusu Muritanyalı Khassa Camara’nın Hindistan Süper Lig takımlarından NortEast Utd’ye transferini de gerçekleştirdi. Hüseyinoğlu, Şakir ve Kral’dan oluşan İskeçeli menajer ekibi, İskeçe U 19 takımı ve geçtiğimiz dönemde Azerbaycan U 19 Milli Takımı’na kabul edilen İskeçe Taraşmanlı köyünden Berkant Nazifoğlu’nun da resmi menajerliğini yapıyor.



Haberler


ABTTF Mihaloliakos’un tahliye kararına tepki gösterdi

GTGB olağan genel kurula gidiyor

DEB Partisinden Mihaloliakos’un serbest bırakılma kararına tepki

Dolu yağışı ekili alanlara zarar verdi

Yassıköy Belediyesinde yangınla mücadele toplantısı

Dedeağaç’daki FSRU’nun ticari kullanımı erteleniyor

İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesinin bina sorununun çözümü için başbakana mektup

Mihaloliakos’un tahliyesine tepkiler

AP milletvekili Daly: ‘Ursula von der Leyen ve AB’nin eylemleri (Gazze’deki) soykırımı mümkün kıldı’

İskeçe Azınlık Ortaokulu - Lisesi Encümen Heyetinden milletvekili Baran’a ziyaret

Son 15 yılın en sıcak nisan ayı

Polis UCLA kampüsüne takviye güçlerle müdahale ediyor