Anasayfa

19-10-2020
Bakan yardımcısı İkonomu'dan Gümülcine ziyareti
Hafta sonu Meriç (Evros) ilinde bulunan Başbakan Kiriakos Miçotakis'e refakat edenler arasında yer alan Vatandaşı Koruma Bakan Yardımcısı Lefteris İkonomu, 17 Ekim Cumartesi günü öğleden sonra Gümülcine'ye gelerek Emniyet Müdürlüğü'nde gerçekleşen bir toplantıya başkanlık etti.
19 Ekim 2020 Pazartesi

Hafta sonu Meriç (Evros) ilinde bulunan Başbakan Kiriakos Miçotakis'e refakat edenler arasında yer alan Vatandaşı Koruma Bakan Yardımcısı Lefteris İkonomu, 17 Ekim Cumartesi günü öğleden sonra Gümülcine'ye gelerek Emniyet Müdürlüğü'nde gerçekleşen bir toplantıya başkanlık etti.

Rodop ilinde polis gücünün arttırılması konusunun görüşüldüğü toplantıda, YDP Milletvekili Evripidis Stilyanidis, başka bölgelerde görev yapan 60'ı Rodop ilinden olmak üzere 80 polisin bölgeye getirilmesi kararını destekleyen bakanlık yetkililerine teşekkür etti. Stilyanidis, Bulgaristan ile olan sınırda görev yapmak üzere Rodop ilinden 100 sınır muhafızının da işe alınacağını belirtti.

Stilyanidis, Bakan Yardımcısı İkonomu'dan, Yanıköy (Nimfea) sınır kapısına bir polis karakolunun kurulmasını da istedi.

Haberler


İskeçe Çınar Camii davası 5 Haziran’a ertelendi

Çınar Camii provokasyonu davası öncesinde Trampa’dan açıklamalar

Asgari ücret zammına muhalefetten sert tepki

KKE: Dedeağaç’ın yükselen stratejik rolü risk ve sorular doğuruyor

Tayinli müftülerin provokasyonuna karşı çıkan Türk azınlık temsilcileri yargı önünde

Frontex raporları: Yunanistan’da göçmenlere işkence ve geri itme iddiaları

Çınar Camii davasında Eyalet Eğitim Müdürlüğünün açıklaması davayı etkileme isteği mi?

DEB Partisi ve BTAYTD’dan köy ziyareti

Danışma Kurulundan İskeçe’deki davayla ilgili açıklama

Yeni Kalkınma Planı tanıtılıyor: Hükümet heyeti Gümülcine’de

BTAYTD Kadınlar Kolundan Müftü İbrahim Şerif’e ziyaret

Milletvekili Özgür Ferhat’tan BTAYTD’a ziyaret