Anasayfa

19-10-2020
Bakan yardımcısı İkonomu'dan Gümülcine ziyareti
Hafta sonu Meriç (Evros) ilinde bulunan Başbakan Kiriakos Miçotakis'e refakat edenler arasında yer alan Vatandaşı Koruma Bakan Yardımcısı Lefteris İkonomu, 17 Ekim Cumartesi günü öğleden sonra Gümülcine'ye gelerek Emniyet Müdürlüğü'nde gerçekleşen bir toplantıya başkanlık etti.
19 Ekim 2020 Pazartesi

Hafta sonu Meriç (Evros) ilinde bulunan Başbakan Kiriakos Miçotakis'e refakat edenler arasında yer alan Vatandaşı Koruma Bakan Yardımcısı Lefteris İkonomu, 17 Ekim Cumartesi günü öğleden sonra Gümülcine'ye gelerek Emniyet Müdürlüğü'nde gerçekleşen bir toplantıya başkanlık etti.

Rodop ilinde polis gücünün arttırılması konusunun görüşüldüğü toplantıda, YDP Milletvekili Evripidis Stilyanidis, başka bölgelerde görev yapan 60'ı Rodop ilinden olmak üzere 80 polisin bölgeye getirilmesi kararını destekleyen bakanlık yetkililerine teşekkür etti. Stilyanidis, Bulgaristan ile olan sınırda görev yapmak üzere Rodop ilinden 100 sınır muhafızının da işe alınacağını belirtti.

Stilyanidis, Bakan Yardımcısı İkonomu'dan, Yanıköy (Nimfea) sınır kapısına bir polis karakolunun kurulmasını da istedi.

Haberler


Maronya – Taşlık sahil yolu projesinde inceleme: Tamamlanma süresi uzayabilir

Çınar Camii davasında kritik gün

Erdoğan–Vartholomeos görüşmesinde Heybeliada Ruhban Okulu için ’yeşil ışık’ iddiası

Caner İmam’dan İlhan Ahmet’e yanıt: ’Spor projesi başvurusu yapıldı’

PosoKanei uygulaması hizmete girdi: Vatandaşlar market fiyatlarını karşılaştırabilecek

BTAYTD’den Eyalet Başkanı Topsidis’e nezaket ziyareti

Tine ve Kırlangıç adalarında su sıkıntısı için olağanüstü hal ilan edildi  

Zeybek’ten Tarım Bakanlığın yanıtına tepki

Çörekköy Sınır Kapısı için 15 milyon euroluk modernizasyon projesi

İskeçe’de suya zam kararı meclisten geçti

İskeçe Çınar Camii davası 18 Haziran Perşembe günü

Kızılhaçtan balon balığı uyarısı