Anasayfa

30-10-2020
Dedeağaç Hastanesi'nde rekor hasta sayısı
Doğu Makedonya - Trakya eyaletinde artan Kovid-19 vakası Dedeağaç Hastanesi'ne yatırılan hasta sayısına da yansıdı.
30 Ekim 2020 Cuma

Referans hastanesi olan Dedeağaç Hastanesi'nde yeni tip koronavirüs nedeniyle tedavi gören hastaların sayısı ilk kez 31'e yükseldi.

Dün hastaneye beş hasta daha sevk edildi. Dedeağaç'tan 65, 62 ve 53 yaşındaki üç erkek ve 53 yaşında bir kadın hasta, Kavala'dan 53 yaşında bir kadın hasta, Drama'dan 69 yaşında bir erkek hasta Kovid-19 teşhisiyle hastaneye yatırıldı.

Bu arada, İskeçe'den 47 yaşındaki bir erkek hasta ile Dedeağaç'tan 20 yaşındaki bir erkek hasta ise taburcu oldu.

Dedeağaç Hastanesi'nde bugün tedavi gören 31 hastadan 22'sinin Kovid-19 bölümünde, 3'ünün yoğun bakımda diğer 6'sının da enfeksiyon bölümünde tedavi gördüğü belirtildi.


Haberler


Tütün üreticilerine destek sinyali

Araç bakım sektörü grevde: Dijital kayıt zorunluluğuna tepki

Gastrade, Dedeağaç’ta ikinci FSRU projesini planlıyor

Kask denetimleri sıkılaşıyor!

BTAYTD, FUEN Avrupa Azınlık Bölgeleri Forumu’na katıldı

Yeni çalışma yasası neler içeriyor?

“Dr. Sadık Ahmet Gençlik ve Spor Merkezi” Bursa’da hizmet açıldı

Millet Gazetesine açılan 50 bin eurolok tazminat davası reddedildi

Sivil Koruma ve İklim Krizi Bakanlığından yangın uyarısı

Yeni kabine üyeleri yemin ederek göreve başladı

Maronya Antik Tiyatrosunda “Strings in Motion” konseri

Gıda ve akaryakıtta kâr sınırı uygulaması sona eriyor