Anasayfa

18-11-2020
Rüzgar türbinlerinden yararlanan köylerdeki vatandaşların dikkatine
Kozlukebir Belediyesi, rüzgar türbinlerden elektrik faturaları ödemelerinde yararlanan vatandaşları elektrik sayaç numaralarını bulma konusunda uyardı.
18 Kasım 2020 Çarşamba

Rüzgar türbinlerinden faydalanan köylerde ikamet eden ve yardımdan yararlanan vatandaşların elektrik sayaç numaraları yayımlandı.

Vatandaşların, listede kendi elektrik sayaç numaralarını bulmaları gerekiyor. Numaralarını bulamayanların ise 30 Kasım tarihine kadar dilekçe yapmaları gerekiyor. Elektrik sayaçlarının numaraları listeler halinde ilgili köylerde dağıtılacak.

Listede yer almayan vatandaşlar, köy muhtarlarıyla irtibata geçip dilekçe yapmamaları durumunda elektrik faturalarına sağlanan maddi destekten yararlanamayacaklar.

Kozlukebir Belediyesi'nden konuyla ilgili olarak yayımlanan açıklamada şunlar belirtildi:

"Ev elektrik faturaları ödemelerinde rüzgar türbinlerinden faydalanan köy ve bu köylerde yaşayan kişilerin ev elektriği saati numaraları aşağıdaki listelerde yer almaktadır.

Listelerdeki köylerde yaşayan, ev elektrik saati olup da bu listede yer almayan kişiler, 30 Kasım Pazartesi gününe kadar, köy muhtarı ile irtibata geçerek belediyeye dilekçe yapmaları gerekmektedir.

Aksi takdirde, elektrik saati faturalarında yer alan ve rüzgar türbinlerinden kaynaklanan maddi destekten yararlanamayacaklardır. (Apodik ve iş yerlerindeki elektrik saatleri için geçerli değildir)."


Haberler


İskeçe Çınar Camii davası 5 Haziran’a ertelendi

Çınar Camii provokasyonu davası öncesinde Trampa’dan açıklamalar

Asgari ücret zammına muhalefetten sert tepki

KKE: Dedeağaç’ın yükselen stratejik rolü risk ve sorular doğuruyor

Tayinli müftülerin provokasyonuna karşı çıkan Türk azınlık temsilcileri yargı önünde

Frontex raporları: Yunanistan’da göçmenlere işkence ve geri itme iddiaları

Çınar Camii davasında Eyalet Eğitim Müdürlüğünün açıklaması davayı etkileme isteği mi?

DEB Partisi ve BTAYTD’dan köy ziyareti

Danışma Kurulundan İskeçe’deki davayla ilgili açıklama

Yeni Kalkınma Planı tanıtılıyor: Hükümet heyeti Gümülcine’de

BTAYTD Kadınlar Kolundan Müftü İbrahim Şerif’e ziyaret

Milletvekili Özgür Ferhat’tan BTAYTD’a ziyaret