Anasayfa

18-11-2020
Yassıköy Belediyesi’nde iki kişi Kovid-19’a yenik düştü
Yassıköy Belediye Başkanı Önder Mümin, belediye sakinlerinden iki kişinin Kovid -19 nedeniyle hayatını kaybettiğini açıkladı.
18 Kasım 2020 Çarşamba

Belediye Başkanı Mümin, 93 ve 76 yaşında iki belediye sakininin dün ve bugün vefat ettiğini belirterek, vatandaşlara önlemlere uymaları konusunda hassas davranmaları çağrısında bulundu.

Belediye Başkanı Önder Mümin konuyla ilgili olarak şu ifadelere yer verdi: "Nüfus Müdürlüğümüzün resmi verilerine göre, 93 yaşında Palazlı ikametli ve 76 yaşında Yassıköy ikametli, 2 belediye mensubumuzu, Kovid - 19 vakası olarak kaybettik.

Bir kez daha belediye mensuplarımızı önlemlere uymaya davet ediyor, yaşlılarımız ve risk grubunda olan vatandaşlarımıza özellikle dikkat edilmesini istirham ediyorum."

Haberler


Müftü Trampa Edirne merkezli “Balkan Araştırmaları Merkezi” kurulmasını önerdi

Balkanlar’dan gelen din alimleri Edirne’de buluştu

ELTA’dan şube kapatma planında değişiklik

Girit’de kanlı hesaplaşma: Ölü ve yaralılar var

Burhan Baran’dan ELTA şubelerinin kapatılmasına tepki

Gümülcine Başkonsolosluğundan 10 Kasım’a özel resim ve kompozisyon etkinliği

Yunanistan, hukukun üstünlüğünde Avrupa’da en gerilerde

Yassıköy Belediye Başkanı Caner İmam’dan Bakan Yardımcısı Kaçafados’a ziyaret

Celal Bayar Azınlık Lisesi son sınıf öğrencilerinden kermes

Kalp doktoru Mümin Hüseyin özel muayenehanesini açtı

Sami Toraman son yolculuğuna uğurlandı

Gazeteci Mehmet Hatipoğlu’na son veda