Anasayfa

27-11-2020
Yoğun bakım ünitesi için duvarlar yıkılıyor
Nöroşirürji Kliniği Şefi Profesör Theodosis Birbilis'in sosyal medya hesabından paylaştığı paylaşım, Dedeağaç Hastanesi'nde hüküm süren dramatik durumu gözler önüne seriyor.
27 Kasım 2020 Cuma

Dedeağaç Hastanesi Nöroşirürji Kliniği Şefi Profesör Theodosis Birbilis'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, sekiz yataklı yeni bir yoğun bakım ünitesi oluşturmak için hastanede duvarların yıkılarak hazırlık yapıldığı görüldü.

Prof. Birbilis paylaşımında, "8 yataklı yoğun bakım ünitesini yoktan var etmek için duvarlar yıkılıyor ve yükseliyor, Kovid-19 hastaları için her yerden gelen baskı, komşu şehirlerde vakalar açısıdan yeni rekor ve her gün beyin anevrizmaları ve kanserler. Umarım Tanrı bize merhamet eder!" ifadelerini kullandı.

Haberler


İskeçe Müftüsü Mustafa Trampa’dan Dolaphan Ortaokulundaki ’Kalanta’ etkinliğine tepki

Dünya Yunanca Dili Günü etkinliği için İstanbul ve Yunanistan’dan öğrenciler bir araya geldi

Et fiyatları yüzde 13 arttı

Avramopulos’tan Atina – Ankara temasına destek

BTAYTD yönetiminden Mustafa Trampa’ya ziyaret

Ahmet Kurt: “Dolaphan ortaokulundaki etkinlik için herhangi bir ödeme yapılmamıştır”

Dolandırıcılık girişimi polis operasyonuyla engellendi

Silahlı Kuvvetlerde casusluk soruşturması sürüyor

Dolaphan’daki ortaokulda “Kalanta” etkinliği tepkilere yol açtı

Yassıköy gişelerindeki kazada karar çıktı

BTAYTD Kadınlar Kolundan çocuklar için oyuncak kampanyası

Erdoğan–Miçotakis görüşmesi öncesi Marinakis’ten dikkat çeken yazı