Anasayfa

27-11-2020
Yoğun bakım ünitesi için duvarlar yıkılıyor
Nöroşirürji Kliniği Şefi Profesör Theodosis Birbilis'in sosyal medya hesabından paylaştığı paylaşım, Dedeağaç Hastanesi'nde hüküm süren dramatik durumu gözler önüne seriyor.
27 Kasım 2020 Cuma

Dedeağaç Hastanesi Nöroşirürji Kliniği Şefi Profesör Theodosis Birbilis'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, sekiz yataklı yeni bir yoğun bakım ünitesi oluşturmak için hastanede duvarların yıkılarak hazırlık yapıldığı görüldü.

Prof. Birbilis paylaşımında, "8 yataklı yoğun bakım ünitesini yoktan var etmek için duvarlar yıkılıyor ve yükseliyor, Kovid-19 hastaları için her yerden gelen baskı, komşu şehirlerde vakalar açısıdan yeni rekor ve her gün beyin anevrizmaları ve kanserler. Umarım Tanrı bize merhamet eder!" ifadelerini kullandı.

Haberler


2026’da çiftçilere 2,2 milyar euroluk destek ödemesi yapılacak

Survivor’da kaza: Yayın ertelendi

Gümülcine’de ücretsiz cilt kanseri taraması

Anneler Günü İskeçe Türk Birliğinde coşkuyla kutlandı

İTB ve GTGB halk oyunları ekipleri Kuzey Makedonya’daki Hıdırellez Şenlikleri’nde sahne aldı

BTAYTD Kadınlar Kolu’ndan Anneler Günü ziyaretleri

Mustafçova’daki hatim etkinliğinde trafik cezası tepkisi

Soydaşlar Mustafçova’daki hatim etkinliğinde buluştu

İskeçe’de terk edilmiş evde ölü bebek bulundu

BTTDD’nin yeni Genel Başkanı Batuhan Kaşifoğlu oldu

Kamu çalışanları greve gidiyor

Patrik Vartholomeos: “Heybeliada Ruhban Okulu’nun yenilenen binasının açılışı eylülde yapılacak”