Anasayfa

27-11-2020
Şahin yerel meclis başkanından örnek davranış
İskeçe iline bağlı Şahin köyü yerel meclis başkanı Ahmet Kopel, örnek bir davranışta bulundu.
27 Kasım 2020 Cuma

İskeçe ili Mustafçova Belediyesi'ne bağlı Şahin Yerel Meclis Başkanı Ahmet Kopel, sosyal medyada yayımladığı bir açıklamayla, Kovid - 19 salgını nedeniyle zor bir dönemden geçildiğini belirterek, kendisine ait aracı ihtiyaç duyan vatandaşlara tahsis edeceğini belirtti. Kopel, "Kendi aracımın 24 saat müsait olduğunu, civar köylere, İskeçe'ye ve il dışına gitme ihtiyaçları olanların arabamı kullanabileceklerini bildirmek isterim." dedi.

Yerel Meclis Başkanı Ahmet Kopel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: "Saygıdeğer Şahin halkı, değerli soydaşlar. Tüm dünyada olduğu gibi bizler de zor bir dönemden geçiyoruz. Lakin Şahin halkı olarak sabır ve azimle bu zorluklarla da başa çıkabileceğimize olan inancım sonsuzdur.

Bu zorluklardan dolayı meydana gelen ihtiyaçlara karşılık, ben Şahin Yerel Meclis Baskanı olarak, kendi aracımın 24 saat müsait olduğunu, civar köylere, İskeçe'ye ve il dışına gitme ihtiyaçları olanların arabamı kullanabileceklerini bildirmek isterim.

Mübarrek Cuma günümüzün hayrı ve bereketi üzerinize olsun. Hepinize saygı ve selamlarımı sunarım. Her ihtiyacınızda ve her zaman yanınızdayım."

Haberler


Mustafçova Eski Belediye Başkanı Rıdvan Delihüseyin’in annesi vefat etti

Zeybek’ten İskeçe’de hava kirliliği için acil önlem çağrısı

DEB Partisi’nden müftülük meselesine dikkat çeken video

Akaryakıt destekleri 15 Kasım’a kadar uzatıldı

Atina’daki Cumhuriyet Bayramı resepsiyonunda dostluk ve iş birliği mesajı

Bir haftada 4 yeni Batı Nil virüsü vakası

Yeni yağışlı hava dalgası geliyor

Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosluğundan Cumhuriyet Bayramı resepsiyonu

Araç sahiplerine elektronik denetim ve ceza uygulaması

6. Balkan Düşünce Kuruluşları Toplantısı Bulgaristan’da yapılıyor

İsrail Büyükelçiliği bağış için İskeçe’deki bir okulu seçti

Batı Trakyalı Serhat Devecioğlu, İş Yatırım’ın yeni genel müdürü oluyor