Anasayfa

10-12-2020
Rıdvan Ahmet, 4 aşı merkezi önerdi
Kozlukebir Belediye Başkanı Rıdvan Ahmet, Kovid-19 aşılarının Sirkeli, Kozlukebir, Mehrikoz ve Hemetli sağlık ocaklarında yapılmasını önerdi.
10 Aralık 2020 Perşembe

Belediye Başkanı Rıdvan Ahmet, ulusal aşılama programı çerçevesinde belirlenen aşı merkezlerine Kozlukebir belediyesinden sadece Sirkeli ve Mehrikoz sağlık ocaklarının dahil edilmesinin yetersiz olduğunu vurguladı.

Sağlık Bakanlığı'nın belirlediği Sirkeli ve Mehrikoz sağlık ocaklarının bölge halkının ihtiyaçlarını karşılamaya yetmeyeceğine dikkat çeken Rıdvan Ahmet, Sağlık Bakanlığı'ndan bölgeyle ilgili kararını yeniden gözden geçirmesini istedi.

Rıdvan Ahmet, Kovid-19 aşılarının Sirkeli, Kozlukebir, Mehrikoz ve Hemetli sağlık ocaklarında yapılmasını önerdi.


MARONYA - ŞAPÇI BELEDİYESİNDE AŞI MERKEZLERİ
Bu arada, Maronya - Şapçı Belediyesi'nde Kovid-19 aşılarının nerede yapılacağı belli oldu.

Aşılama programının Şapçı Sağlık Merkezi ile Kuşlanlı (Ksilagani) ve Maronya sağlık ocaklarında uygulanacağı bildirildi.

Haberler


İskeçe Çınar Camii davası 5 Haziran’a ertelendi

Çınar Camii provokasyonu davası öncesinde Trampa’dan açıklamalar

Asgari ücret zammına muhalefetten sert tepki

KKE: Dedeağaç’ın yükselen stratejik rolü risk ve sorular doğuruyor

Tayinli müftülerin provokasyonuna karşı çıkan Türk azınlık temsilcileri yargı önünde

Frontex raporları: Yunanistan’da göçmenlere işkence ve geri itme iddiaları

Çınar Camii davasında Eyalet Eğitim Müdürlüğünün açıklaması davayı etkileme isteği mi?

DEB Partisi ve BTAYTD’dan köy ziyareti

Danışma Kurulundan İskeçe’deki davayla ilgili açıklama

Yeni Kalkınma Planı tanıtılıyor: Hükümet heyeti Gümülcine’de

BTAYTD Kadınlar Kolundan Müftü İbrahim Şerif’e ziyaret

Milletvekili Özgür Ferhat’tan BTAYTD’a ziyaret