Anasayfa

07-01-2021
Bölgemizde sağlık çalışanlarının aşılanması yarın başlıyor
27 Aralık'ta başlayan aşı kampanyası çerçevesinde, Kovid-19 aşıları Dedeağaç, Gümülcine ve İskeçe hastanelerine ulaştı.
7 Ocak 2021 Perşembe

Batı Trakya'daki devlet hastanelerinde görevli sağlık çalışanlarının aşılanmasına yarın (8 Ocak Cuma) başlanıyor.

Hastane ve sağlık ocaklarında çalışan doktor ve diğer sağlık personelinin aşılanması devlet hastanelerinde gerçekleşecek.

Aşı programı, ilk olarak Atina ve ülkenin diğer bölgelerinde yer alan toplam 9 hastanede başlamıştı. 4 Ocak itibarıyla söz konusu hastanelere 42 hastane daha eklendi. 5 askeri hastanede de aşı programı eş zamanlı olarak başladı.

Yarından itibaren ise 55 hastanede daha aşı yapılmaya başlanacak. Dedeağaç Üniversite Hastanesi, Gümülcine, İskeçe Kavala, Drama ve Dimetoka hastaneleri de bu grupta yer alıyor.

Haberler


Celal Bayar Azınlık Lisesi son sınıf öğrencilerinden kermes

Kalp doktoru Mümin Hüseyin özel muayenehanesini açtı

Sami Toraman son yolculuğuna uğurlandı

Gazeteci Mehmet Hatipoğlu’na son veda

“Trakya’da çiftçiler OPEKEPE sistemindeki hatalar nedeniyle desteklerden mahrum kaldı”

Kara Kuvvetleri, İskeçe’de Seviye 1 Dron üretim birimi kurmaya yöneliyor

Gümülcine’de çiftçiler OPEKEPE bürosu önünde eylem yaptı

Yunanistan’da işsizlik oranı düştü

Son ankette YDP birinci, PASOK sabit, SİRİZA düşüşte

Başkonsolos Ünal, Ilıca Azınlık İlkokulunu ziyaret etti

TRT World Forum 2025 yarın İstanbul’da başlıyor

Zeybek: “İyi niyet olsaydı, Mizanlı azınlık ilkokulu yeniden açılmış olacaktı”