Anasayfa

07-01-2021
Bölgemizde sağlık çalışanlarının aşılanması yarın başlıyor
27 Aralık'ta başlayan aşı kampanyası çerçevesinde, Kovid-19 aşıları Dedeağaç, Gümülcine ve İskeçe hastanelerine ulaştı.
7 Ocak 2021 Perşembe

Batı Trakya'daki devlet hastanelerinde görevli sağlık çalışanlarının aşılanmasına yarın (8 Ocak Cuma) başlanıyor.

Hastane ve sağlık ocaklarında çalışan doktor ve diğer sağlık personelinin aşılanması devlet hastanelerinde gerçekleşecek.

Aşı programı, ilk olarak Atina ve ülkenin diğer bölgelerinde yer alan toplam 9 hastanede başlamıştı. 4 Ocak itibarıyla söz konusu hastanelere 42 hastane daha eklendi. 5 askeri hastanede de aşı programı eş zamanlı olarak başladı.

Yarından itibaren ise 55 hastanede daha aşı yapılmaya başlanacak. Dedeağaç Üniversite Hastanesi, Gümülcine, İskeçe Kavala, Drama ve Dimetoka hastaneleri de bu grupta yer alıyor.

Haberler


Yunanistan, “hastane mantarı” vakalarında AB’de ikinci sırada

Mizanlı’daki protestoya ABTTF’den destek: “Eğitimde çifte standarta son verilsin”

Miçotakis ve Bergkam enerji iş birliğini görüştü

Okul binasına alınmayan Encümen Heyeti, taleplerini Bakan’a kapıda iletti

Bakan Zaharaki, İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesini ziyaret etti

İskeçe’de Mizanlı Türk Azınlık İlkokulunun açılmaması protesto edildi

BTTÖB’den yeni eğitim yılı mesajı: “Azınlık okullarının kapatılmasına dur demeliyiz”

Eğitim Bakanı Zaharaki yarın İskeçe’de olacak

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği 79 yaşında

AB Savunma Fonu’ndan Yunanistan’a 787 milyon euro

Türk turist akını bölge ekonomisini canlandırdı

Dedeağaç Belediye Başkan Yardımcısı: “Turizm, Türk ve Yunan halkını birbirine yakınlaştırıyor”