Anasayfa

28-01-2021
Sinikova köyünde yangın: Yaşlı çift hayatını kaybetti!
İskeçe ili Mustafçova Belediyesi'ne bağlı Sinikova köyünde bir evde yangın çıktı. Ev tamamen yanarken, evde kalan iki yaşlı soydaş da yanarak hayatını kaybetti.
28 Ocak 2021 Perşembe

Hayatını kaybeden soydaşların Mümin Kara ve Lütfiye Kara olduğu öğrenildi. Talihsiz çiftin 85 yaşlarında olduğu belirtildi. Olay, bölgede büyük üzüntü yarattı.

İskeçe Müftüsü Ahmet Mete olayla ilgili olarak yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: "İskeçemiz'in Balkan kolu köylerinden Sinikova'da bir ev yanmıştır. Mal canın yongasıdır ancak asıl yürekleri yakan iki yaşlı büyüğümüzün yanarak can vermesidir. Allah rahmet eylesin . Geride kalanlara rabbim sabırlar versin. Durum tespitinden sonra yardım kampanyasıyla alakalı bilgi verilecektir."



Haberler


İskeçe’de dehşet verici olay: Zehirlenen 14 kedi ölü bulundu

Batı Trakya’dan 6 sporcu Fenerbahçe’nin radarında

Trafik kazaları elektronik uygulamayla takip edilecek

2026 bütçesi meclisten geçti

Özgür Ferhat: “2026 bütçesi halkı değil, ayrıcalıklı zenginleri koruyor”

Trakya Tarım Kooperatifi 2026 üretim yılı kayıtlarına başladı

İskeçe Müftülüğünün Dini İlimler Sohbetleri aralıksız sürüyor

Gençlik Buluşmaları’nın konuğu Başkonsolos Aykut Ünal oldu

Topsidis, Cumhurbaşkanı Tasulas ile görüştü

Karacaoğlan davası ertelendi

Memurlardan bütçe protestosu: 24 saatlik grev

İskeçe’deki çiftçilerden şehir meydanında eylem