Anasayfa

26-02-2021
Donanmada koronavirüs endişesi
Yunan donanmasının önemli unsurlarından Psara fırkateyninin 18 personelinde, Nikiforos Fokas fırkateyninin ise 45 personelinde Kovid-19 tespit edildi.
26 Şubat 2021 Cuma

Yunan donanmasının önemli unsurlarından Psara fırkateyninin 18 personelinde, Nikiforos Fokas fırkateyninin ise 45 personelinde Kovid-19 tespit edildi.

Yunanistan Deniz Kuvvetlerinde koronavirüs salgını nedeniyle sıkıntılı günler yaşandığı belirtiliyor.

Donanmanın önemli unsurlarından Psara fırkateyni personelinden 6’sının 21 Şubat’ta, 12’sinin ise 23 Şubat’ta koronavirüs testi pozitif çıktı.

Bunun yanı sıra donanmada birçok görevi yerine getiren bir başka gemi olan Nikiforos Fokas fırkateyni de salgın nedeniyle sıkıntılı bir dönem yaşıyor. 45 personelinde koronavirüs tespit edilen geminin karantiya alındığı öğrenildi.



Haberler


Yunanistan - Türkiye maçında yüzyılın rekoru kırıldı

Kozlukebir Belediye Başkanı Erdem Hüseyin’den Edirne ziyareti

Kırk Kurbanı geleneği devam etti

Sakız Adası’nda acil durum ilan edildi

İskeçe Azınlık Lisesi öğrencileri için muhteşem mezuniyet töreni

EPOMEA Rodop Başkanı Sibel Mustafaoğlu Ankara’da temaslarda bulundu

İslam İşbirliği Teşkilatından Batı Trakya Türklerine destek

Yunanistan’dan itidal ve görüşmelerin yeniden başlatılması çağrısı

Müftüler Trampa ve Şerif, Türkiye Dışişleri Bakanı Fidan’la görüştü

Gümülcine’de “Bağımlılığın İzinde” konferansı düzenlendi

Libya’dan Girit’in güneyindeki ihale için Yunanistan’a tepki

Kikilias’dan Hürmüz Boğazı uyarısı