Anasayfa


30-03-2015
Edirne’nin meşhur ciğeri artık Gümülcine’de
Türkiye’de Edirne ilinin dünyaca ünlü tava ciğeri artık Gümülcine’de King Food sahibi Fikret Mustafa’nın açtığı ikinci dükkanda halka sunuldu.
30 Mart 2015 Pazartesi



Türkiye’de Edirne ilinin dünyaca ünlü tava ciğeri artık Gümülcine’de King Food sahibi Fikret Mustafa’nın açtığı ikinci dükkanda halka sunuldu.

King Food’un Sofram adlı ikinci dükkanın açılışı 28 Mart Cumartesi günü gerçekleştirildi. Açılışa Doğu Makedonya Trakya Eyalet Başkan Yardımcısı Mustafa Katrancı, Gümülcine Seçilmiş Müftü Yardımcısı Fehim Ahmet, Büyük Müsellim Köyü Kültür Derneği Başkanı Cevat Abdurrahman’ın yanısıra kalabalık bir topluluk katıldı.

Açılış Müftü Yardımcısı Ahmet’in okuduğu dua ile yapıldı. Daha sonra eski BTAYTD Başkanı Mehmet Emin açılışa katılan tüm konuklara teşekkür etti.

King Food Sofram sahibi Fikret Mustafa Edirne’nin meşhur ciğercisi Niyazi ustaya yardımlarından dolayı teşekkür etti. Niyazi usta da Fikret beye kurs verdiğini belirterek, bu mesleği çok sevdiğini v işini düzgün yaptığı sürece kendilerini en iyi şekilde temsil edeceğini sözlerine ekledi.

Açılış töreni Niyazi ustanın hazırladığı tava ciğer ve döner ikramı ile sona erdi. King Food Sofram, Gümülcine’de eski Stanbulidis eczanesinin yerinde yer almaktadır. Yeni açılan işyerinde halka tava ciğerinin yanısıra, döner ve bazı ev yemekleri sunuluyor.

Haberler


Demokratik Güç Listesi: ‘Yerel kaynaklara ve genç yeteneklere destek olun’

Topsidis doludan zarar gören köyleri ziyaret etti

Girit’te Suda Deniz Üssü yakınlarındaki ormanlık alanda yangın çıktı

Mucize Tiyatrosu ayakta alkışlandı

Kipi Gümrük Kapısının iyileştirilmesi projesi için ilk adım atıldı

Türkiye ile Yunanistan arasında Güven Artırıcı Önlemler Toplantısı

Olimpiyat ateşi Batı Trakya’dan geçti

Caner İmam doludan zarar gören köyleri ziyaret etti

Trakya Tarım Kooperatifinden bilgilendirme toplantısı

İTB’deki etkinlikte çocuklar doyasıya eğlendi

Bakır hırsızları yakalandı

Eyalet Başkanı Topsidis, Eğitim Bakanı Pierrakakis’le görüştü