Anasayfa

05-05-2021
Dershane ve çocuk yuvaları için karar bekleniyor
Kovid - 19 salgını nedeniyle uygulanan önlemlerin gevşetilmesiyle önümüzdeki günlerde çocuk yuvaları ile dershanelerin de açılabileceği belirtildi.
5 Mayıs 2021 Çarşamba

Kalkınma Bakanı Adonis Yeorgiadis bir televizyon programında yaptığı açıklamada, dershane ve çocuk yuvalarının önümüzdeki günlerde açılması için bilim kurulunun durumu değerlendirdiğini söyledi. Dershanelerin açılmasının mümkün olduğunu kaydeden Yeorgiadis, ancak çocuk yuvalarının disiplin konusunda özel bir durum teşkil ettiğini belirterek, bu konuda nihai kararı bilim kurulunun vereceğini dile getirdi.

Yeorgiadis, aşılama süreci ilerledikçe SMS uygulamasının kaldırılacağını ve gevşetileceğini de ifade etti. Kafe ve restoranların çalışma saatlerinin de aşılama sürecine bağlı olarak uzatılabileceğini vurguladı. Bakan, kafe ve lokantalara gitmek için şu anda geçerli olan SMS zorunluluğun önümüzdeki haftalarda kaldırılabileceğini dile getirdi.

Yeorgiadis, spor salonlarıyla ilgili olarak ise sektör temsilcileriyle görüşmelerin yapıldığını ancak kararın daha sonraki süreçte alınacağını ifade etti.

Haberler


Selanik’ten alınan ’Ata toprağı’ Ankara’ya uğurlandı

Ölüm Allah’ın emri, ayrılık olmasaydı…

MUSTAFAM, KARDEŞİM…

Baharın gelişi ölümden sonrası dirilişi simgeler

İskeçe Müftülüğü Kitap Okuma Kulübünden Balkanlar’a kültür gezisi

Biz neysek çocuklarımız da o

Rodop Milletvekili Özgür Ferhat partisinden istifa etti

Kerem Abdurahimoğlu’nun kitabı yayımlandı

Batı Trakya’da 12 mavi bayrak ödüllü plaj bulunuyor

Gümülcine Müftülüğünden Kuzey Makedonya’ya kültür gezisi

Kuçumbas Maronya– Şapçı Belediye yönetimiyle bir araya geldi

Gümülcine’de işletmelere yönelik vergi ve iş hukuku semineri