Anasayfa

05-05-2021
Dershane ve çocuk yuvaları için karar bekleniyor
Kovid - 19 salgını nedeniyle uygulanan önlemlerin gevşetilmesiyle önümüzdeki günlerde çocuk yuvaları ile dershanelerin de açılabileceği belirtildi.
5 Mayıs 2021 Çarşamba

Kalkınma Bakanı Adonis Yeorgiadis bir televizyon programında yaptığı açıklamada, dershane ve çocuk yuvalarının önümüzdeki günlerde açılması için bilim kurulunun durumu değerlendirdiğini söyledi. Dershanelerin açılmasının mümkün olduğunu kaydeden Yeorgiadis, ancak çocuk yuvalarının disiplin konusunda özel bir durum teşkil ettiğini belirterek, bu konuda nihai kararı bilim kurulunun vereceğini dile getirdi.

Yeorgiadis, aşılama süreci ilerledikçe SMS uygulamasının kaldırılacağını ve gevşetileceğini de ifade etti. Kafe ve restoranların çalışma saatlerinin de aşılama sürecine bağlı olarak uzatılabileceğini vurguladı. Bakan, kafe ve lokantalara gitmek için şu anda geçerli olan SMS zorunluluğun önümüzdeki haftalarda kaldırılabileceğini dile getirdi.

Yeorgiadis, spor salonlarıyla ilgili olarak ise sektör temsilcileriyle görüşmelerin yapıldığını ancak kararın daha sonraki süreçte alınacağını ifade etti.

Haberler


Yerapetritis: “Arnavutluk’taki Yunan azınlığın hakları Yunanistan için öncelikli konudur”

İskeçe’de kontrollü park cezası artırıldı

İskeçe’de dehşet verici olay: Zehirlenen 14 kedi ölü bulundu

Batı Trakya’dan 6 sporcu Fenerbahçe’nin radarında

Trafik kazaları elektronik uygulamayla takip edilecek

2026 bütçesi meclisten geçti

Özgür Ferhat: “2026 bütçesi halkı değil, ayrıcalıklı zenginleri koruyor”

Trakya Tarım Kooperatifi 2026 üretim yılı kayıtlarına başladı

İskeçe Müftülüğünün Dini İlimler Sohbetleri aralıksız sürüyor

Gençlik Buluşmaları’nın konuğu Başkonsolos Aykut Ünal oldu

Topsidis, Cumhurbaşkanı Tasulas ile görüştü

Karacaoğlan davası ertelendi