Anasayfa

06-07-2021
Günlük vaka sayısında endişe verici artış!
Ulusal Kamu Sağlığı Kurumu (EODY), günlük koronavirüs salgını raporunu açıkladı. Ülke genelinde uzun bir aradan sonra 1.500'ün üzerinde vaka tespit edildi.
6 Temmuz 2021 Salı

6 Temmuz Salı günü itibarıyla Yunanistan genelinde 1.797 yeni koronavirüs vakası açıklandı. EODY'nin verilerine göre, Batı Trakya'da Rodop ilinde 2 ve Evros ilinde 3 vaka olmak üzere toplam 5 vaka tespit edildi.

Son 24 saat içinde 8 kişi Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybetti. Pandemi başlangıcından bu yana hayatını kaybedenlerin sayısı 12.754 oldu. Entübe hasta sayısının ise 168 olduğu belirtildi.


EODY'nin bugünkü verilerine göre, 1.026 yeni vaka Attika bölgesinde, 62 yeni vaka da Selanik bölgesinde belirlendi. 8 vaka ise sınır kapılarında girişte tespit edildi.

Haberler


Rodoplu vefatının yıl dönümünde kabri başında anıldı

Türkiye’nin Rodos Başkonsolosu Kırcalıali görevini tamamladı

Yeni kimlik kartlarında doğum yeri sorunu meclise taşındı

Yerapetritis: “22 – 26 Eylül tarihlerinde Miçotakis – Erdoğan görüşmesi olabilir”

İkinci Fırsat Okullarına kayıtlar başladı

Caner İmam “Eve Yardım” programında çalışanları ziyaret etti

Yargıçlar Birliğinden hükümetin sığınmacı yasa tasarısına tepki

Edirne’deki sınır kapılarından 4 milyondan fazla yolcu geçiş yaptı

EEDA’dan Yunanistan’a hukukun üstünlüğü uyarısı

Kozlukebir Belediyesinden düşük gelirli ailelere ekonomik yardım

Onur Kara İsmail Birlik Listesi’nden istifa etti

Yurtdışında yaşayan vatandaşların AFM çıkmazı meclis gündeminde