Anasayfa

11-09-2021
Pandemi döneminin vazgeçilmez yüzü görevi devretti
Hardalias'ın görevi teslim töreninde duygulu anlar yaşandı.
11 Eylül 2021 Cumartesi

Yeni kurulan Sivil Savunma ve İklim Krizi Bakanlığında devir teslim töreni yapıldı. Eski Sivil Koruma Bakan Yardımcısı Nikos Hardalias görevini yeni Bakan Hristos Stilyanidis'e devretti.

10 Eylül Cuma gerçekleşen devir teslim töreninde Hardalias'ın, "Ayrılırken kalbimin büyük bir bölümünü geride bırakıyorum." ifadeleri dikkat çekti.

Törende konuşan Hardalias, görevde kaldığı 784 gün boyunca birçok krizle mücadele etmek zorunda kaldığını belirterek, kendisiyle birlikte zor günlerde mücadele eden herkese teşekkür etti. Hardalias yeni bakana aktif bir vatandaş ve gönüllü olarak her zaman yanında olacağını söyledi.

Bakan Hristos Stilyanidis da konuşmasında, görev süresi boyunca yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı Nikos Hardalias'a teşekkür ederek, kendisinin bıraktığı sıkı aile ortamını devam edeceğini belirtti. Hardalias'ın birçok önemli sınav verdiğini ve bunlarda başarılı olduğunu söyleyen Stilyanidis, bakanlık olarak bundan sonra yetki alanlarının genişlemesiyle birlikte zorlu bir mücadele vereceklerini belirtti.

Hatırlanacağı üzere Başbakan Kiriakos Miçotakis'in yaptığı kabine değişikliği ile Sivil Savunma ve İklim Krizi Bakanlığı kurulmuş ve bakan olarak ta Hristos Stilyanidis görevlendirilmişti.

Hardalias, yeni kabinede Savunma Bakan Yardımcısı olarak görev alıyor.

Haberler


Telefon dolandırıcılığına karşı cezalar artırılacak

Pamuk üreticilerinin 31,7 euroluk destek belirsizliğini koruyor

Başkonsolos Aykut Ünal için veda etkinliği düzenlendi

Özgür Ferhat’tan Eyalet Eğitim Müdürlüğüne ziyaret

Gümülcineli şair Hasan Ahmet’in şiirleri Japoncaya çevrildi

FUEN’de Batı Trakya için dini özerklik kararı

Kireççiler köyündeki posta dağıtımı sorununa çözüm talebi

Hakan Fidan’dan “Ege’de gerilim istemiyoruz” mesajı

DEB Partisinden Pavlos Fissas için Türkçe ve Yunanca anma video mesajı

İsrail ile askeri iş birliğine destek verenlerin oranı yüzde 51

YDP ilk sırada, ELAS ikinci, kararsızların oranı yüzde 18

KKE, İsrail ile ‘Aşil Kalkanı’ anlaşmasının iptalini istedi