Anasayfa

10-10-2021
50 yaş üstü için 3. doz aşı randevuları başlıyor
50 yaş üstü vatandaşlar ile yaş farkı gözetmeksizin A ve B risk grubunda yer alanlar için 3. doz Kovid-19 aşısı dijital randevu sistemi bugün öğleden sonra açılıyor.
10 Ekim 2021 Pazar

50 yaş üstü vatandaşlar ile yaş farkı gözetmeksizin A ve B risk grubunda yer alanlar için 3. doz Kovid-19 aşısı dijital randevu sistemi bugün öğleden sonra açılıyor.

Hatırlatma dozu olarak tanımlanan 3. doz aşı zorunlu değil. Pfizer/BioNTech aşısının uygulanacağı 3. dozun yapılabilmesi için 2. doz aşının üzerinden altı ay geçmesi gerekiyor. Sağlık sorunu olanlarda bu süre 4 haftaya indirilebiliyor.

Hatırlanacağı üzere, bağışıklık sistemi düşük olanlara, yaşlı bakım evlerinde kalanlara, 60 yaş üstü vatandaşlar ile sağlık çalışanlarına 3. doz aşı yapılmaya devam ediyor.

Haberler


Edirne heyeti Topsidis ile görüştü: Gündem turizm ve sınır kapıları

Kesriye’de "koyun-keçi çiçeği" hastalığı nedeniyle acil önlemler alındı

Batı Nil Virüsü vakaları son bir haftada 23 artarak 65’e yükseldi

Kosmidu ve “kurumsal tarafsızlık”

Azınlık eğitimi ’yasalar böyle diyor’ denilerek tasfiye edilemez

Hakkın aynasını kırmayalım

İskeçeli Kur’an kursu öğrencileri Bolu ve İstanbul’u gezdi

Miçotakis: “Yunanistan artık yolsuzluk ağlarının ve kayırmacılığın esiri olamaz”

Yapay Zeka - Anlamını Yitiren Sıfatlar - Gerçeğin Sorgulanması

Rodop ilinde muhasebe büroları 10-21 Ağustos’ta kapalı olacak

EEDA: Yunanistan’da hukukun üstünlüğünü zedeleyen yapısal sorunlar sürüyor

Alantepe Yağlı Güreşleri ve Kültürel Etkinlikleri 21-23 Ağustos’ta yapılacak