Anasayfa

10-10-2021
50 yaş üstü için 3. doz aşı randevuları başlıyor
50 yaş üstü vatandaşlar ile yaş farkı gözetmeksizin A ve B risk grubunda yer alanlar için 3. doz Kovid-19 aşısı dijital randevu sistemi bugün öğleden sonra açılıyor.
10 Ekim 2021 Pazar

50 yaş üstü vatandaşlar ile yaş farkı gözetmeksizin A ve B risk grubunda yer alanlar için 3. doz Kovid-19 aşısı dijital randevu sistemi bugün öğleden sonra açılıyor.

Hatırlatma dozu olarak tanımlanan 3. doz aşı zorunlu değil. Pfizer/BioNTech aşısının uygulanacağı 3. dozun yapılabilmesi için 2. doz aşının üzerinden altı ay geçmesi gerekiyor. Sağlık sorunu olanlarda bu süre 4 haftaya indirilebiliyor.

Hatırlanacağı üzere, bağışıklık sistemi düşük olanlara, yaşlı bakım evlerinde kalanlara, 60 yaş üstü vatandaşlar ile sağlık çalışanlarına 3. doz aşı yapılmaya devam ediyor.

Haberler


DSÖ: Hantavirüs riski küresel ölçekte düşük

İskeçe Türk Birliği’nden Anneler Günü etkinliği

Rodop e-EFKA’daki personel yetersizliği meclis gündeminde

GTGB olağan genel kurula hazırlanıyor

Milletvekili Ferhat, Agrisnap uygulamasındaki sorunları meclis gündemine taşıdı

Gençler Karasu kıyısında buluşuyor

Milletvekili Baran: “İskeçe’de ambulans krizi vatandaşın hayatını tehlikeye atıyor”

Mustafçova Belediye Başkanı Kurt’tan Eyalet Başkanı Topsidis’e ziyaret

DTİK Kuzey Makedonya buluşması Üsküp’te gerçekleştirildi

Hasan Paçaman’dan Turus ve Eren’e ziyaret

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği genel kurulu bu pazar

Batı Trakya’da Ruh Sağlığı Hizmetlerine Yaklaşım ve Kültürel Etkiler