Anasayfa

18-10-2021
Bakoyanni kanser olduğunu açıkladı
Eski dışişleri bakanlarından ve Başbakan Kiriakos Miçotakis'in ablası Dora Bakoyanni, kanser olduğunu açıkladı.
18 Ekim 2021 Pazartesi

Eski dışişleri bakanlarından ve Başbakan Kiriakos Miçotakis'in ablası Dora Bakoyanni, kanser olduğunu açıkladı. Bakoyanni bugün (18 Ekim Pazartesi) sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, multipl miyelom tanısı konduğunu duyurdu.

"Kanser olduğunu duymak hiç kolay değil" ifadesine yer veren Bakoyanni, hastalığının henüz başlangıç safhasında olduğunu kaydetti. Hayatı boyunca hiçbir mücadelede geri adım atmadığını, şimdi de geri adım atmayacağını belirten Bakoyanni, her yıl Yunanistan'da 500 kişiye multipl miyelom tanısı konduğunu, bunlardan birinin de kendisi olduğunu bildirdi. Bakoyanni, "Kontrol edemediğin bir şey aniden gelince korkutuyor. Ancak bu hastalık mücadele edilen ve yenilen bir hastalık. Ben de mücadele edeceğim. Size gerçeği söylemek durumundaydım. Zaten ben gizlenen, saklanan bir insan değilim. Ülkemizin çok değerli doktorlarının elindeyim ve gelecek adına çok iyimserim." yorumunda bulundu.

MULTİPL MİYOLOM NEDİR?
Bakoyanni'nin hastalığı olan Multipl Miyelom, plazma hücresi adı verilen bir tür beyaz kan hücresinden oluşan kanser türüne verilen addır. Plazma hücrelerinin kontrol dışı artışından kaynaklanan bir hastalıktır.

Haberler


Öğrencilere diş hekimliği ve eczacılık meslekleri tanıtıldı

ABTTF, Avrupa Parlamentosunun hukukun üstünlüğü oturumuna katıldı

İskeçe Müftüsü Trampa’dan Yunanistan’a müftülük sorununun çözümü için diyalog çağrısı

İnanç Mustafaoğlu’ndan Büyükelçi Erciyes’e ziyaret

Çelebi Sultan Mehmet Camii Noel’den önce açılacak

İtalyan Film Festivali 12-15 Kasım’da düzenlenecek

Doğum yardımı artırılıyor

Mehmet Hilmi’nin mücadelesi Türk Tarih Kongresi’nde anlatıldı

GTGB eski başkanlarından Arif Hüseyinoğlu vefat etti

“Müftü” mü, atanmış memur mu?

Elektrik borçlarına yeni düzenleme: Kesinti öncesi 10 gün süre verilecek

Kültür Bakanı Mendoni İmaret’in halka açılacağını duyurdu