Anasayfa

03-11-2021
Karamanlis koronavirüse yakalandı
Mecliste yapılan görüşmeler sırasında rahatsızlık hisseden Karamanlis'in yaptırdığı rapid test sonucu pozitif çıktı.
3 Kasım 2021 Çarşamba

Altyapı ve Ulaştırma Bakanı Kostas Karamanlis koronavirüs testinin pozitif çıktığını sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Bugün (3 Kasım Çarşamba) meclis genel kurulunda araç ehliyetleri ile ilgili yeni kanunun görüşüldüğü sırada rahatsızlık hissettiğini ve hemen genel kurul salonundan ayrılarak rapid test yaptırdığını söyleyen Karamanlis, aşılı olması sebebiyle hastalığı hafif şekilde atlatacağına inandığını belirtti.

Test sonucunu alır almaz meclis başkanını bilgilendiren Karamanlis, karantinaya girdiğini ve doktorların kendisine söylediklerini uygulayacağını söyledi.

Karamanlis'in koronavirüse yakalandığının öğrenilmesinin ardından kanun görüşmelerinin durduğu, meclis genel kurul salonunun boşaltıldığı ve mecliste dezenfekte çalışmalarına başlandığı bildirildi.

Haberler


Dedeağaç’ta çift ölü bulundu

Yunanistan İsrail’den PULS alımını onayladı

Çiftçi eylemine büyük destek

Milletvekili Zeybek: ’Hükümet tarım ve hayvancılığı çöküşe sürüklüyor’

Koyun çiçeği salgını sürüyor, bölgemizde 1 haftada 8 yeni vaka

İnhanlı Belediyesi çiftçi ve hayvan besicilerinin taleplerine destek verdi

Maronya-Şapçı Belediyesinden çiftçilere tam destek

Aleksis Çipras’ın kitap tanıtımına yoğun katılım

Erdem Hüseyin’den çiftçi eylemine destek ziyareti

ABTTF’den BM İnsan Hakları Konseyine yazılı bildiri

Yassıköy Belediyesinden çiftçilere destek

Topsidis’ten Gümülcine Devlet Hastanesine ziyaret