Anasayfa


02-04-2015
Eyalet 21 adet ambülansı teslim aldı
Doğu Makedonya – Trakya Eyaleti’nin ESPA programından sağladığı ödenekle alınan toplam 21 adet yeni ambülans teslim alındı.
2 Nisan 2015 Perşembe

Doğu Makedonya – Trakya Eyaleti’nin ESPA programından sağladığı ödenekle alınan toplam 21 adet yeni ambülans teslim alındı.

Geçtiğimiz günlerde teslim alınan ambülansların maaliyeti 1 milyon 270 bin euro. Ambülansların tam teçhizata sahip olduğu ifade edildi. doğu Makedonya – Trakya Eyaleti’nde kullanılacak ambülanslardan Semadirek, Sofulu, Dikea, Prosotsani, Nevrokop, Paranesti, Eleftherupoli ve Prinos’a ikişer adet verilecek. Kumçiftliği, Sarışaban, Yassıköy, Şapçı, Yeniköy (Stavrupoli) ve Bulustra’ya (Avdira) ise birer adet ambülans verileceği ifade edildi.

Ambülanslar için yapılan teslim töreninde konuşan Eyalet Başkanı Yorgos Pavlidis, sağlık konusunun tüm insanlar için en önemli konu olduğunu belirterek, ekonomik kriz nedeniyle bu alanda ciddi eksiklikler olduğunu söyledi. Pavlidis, eyalet yönetimi olarak eksiklerin giderilmesi için çalıştıklarını dile getirerek, teslim alınan ambülansların yanısıra teslim edilmesini bekledikleri 24 adet daha ambülans olduğunu ifade etti.

Haberler


Olimpiyat ateşi Batı Trakya’dan geçti

Caner İmam doludan zarar gören köyleri ziyaret etti

Trakya Tarım Kooperatifinden bilgilendirme toplantısı

İTB’deki etkinlikte çocuklar doyasıya eğlendi

Bakır hırsızları yakalandı

Eyalet Başkanı Topsidis, Eğitim Bakanı Pierrakakis’le görüştü

Celal Bayar Azınlık Lisesi öğrencilerden örnek bir davranış

Makedonya – Trakya Müslümanları Eğitim ve Kültür Derneğinden müftülere ziyaret

Macaristan’dan akademisyenler İskeçe Türk Birliğini ziyaret etti

İskeçe’de hatim etkinlikleri Yassıören’den başladı

Yerapetritis, Orta Doğu’da barış için Kuveyt ve Katar’a gidecek

Yaka bölgesini dolu vurdu