Anasayfa

03-12-2021
Türk köylerine PKK - PYD yandaşı el ilanları atıldı
Gümülcine'nin Yaka bölgesindeki bazı köylere PKK - YPG terör örgütü yanlısı el ilanları atıldı.
3 Aralık 2021 Cuma



Suriye'nin kuzeyinde faaliyet gösteren PKK - YPG terör örgütü yanlısı el ilanların 3 Aralık Cuma sabahı Gümülcine'nin Sendelli köyüne kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından atıldığı bildirildi. Söz konusu el ilanları köydeki soydaşlar tarafından bulundu. Köyün farklı yerlerine atılan el ilanlarının Türkçe ve Yunanca olduğu görüldü.

El ilanlarında Türkçe olarak yer alan sloganda; "Çağrı Türk faşizmini yıkalım ve gerillanın yanında olalım." yazıyor. Yunanca el ilanında ise "Her kadın özgür hissedene kadar - Kuzey Suriye'de yaşasın silahlar." sloganı yer alıyor.

El ilanlarında, terör örgütü destekçisi olarak nitelendirilen Riceup4 Rojava örgütünün logosu yer alıyor. Batı Trakya'da Türk köylerine Kuzey Suriye'deki terör örgütü destekçisi el ilanlarının atılması yeni soru işaretlerine neden oldu.

Haberler


Yunanistan’da doğum oranları 2025’te geriledi

Çınar davası sanıklarından ortak açıklama

SEÇEK Derneği’nin yeni başkanı Hasan Bekirusta

Zeybek’ten Egnatia Otoyolu geçiş kartları için bakanlığa soru önergesi

İskeçe Türk Birliğinden Çamlar Denizi’nde büyük piknik etkinliği

Çınar Camii davasında mücadele mesajı: Karar istinafa götürülecek

Çınar Camii davasında karar açıklandı

Çınar Camii davasında 12 saati aşan maraton duruşma

Maronya – Taşlık sahil yolu projesinde inceleme: Tamamlanma süresi uzayabilir

Çınar Camii davasında kritik gün

Erdoğan–Vartholomeos görüşmesinde Heybeliada Ruhban Okulu için ’yeşil ışık’ iddiası

Caner İmam’dan İlhan Ahmet’e yanıt: ’Spor projesi başvurusu yapıldı’