Anasayfa

11-02-2022
'gov.gr' platformundaki bazı hizmetlere ara verildi
Bakım ve güncelleme çalışmaları sebebiyle 'gov.gr' platformundaki bazı hizmetlere ulaşım sağlanamayacak.
11 Şubat 2022 Cuma

Dijital Yönetim Bakanlığı, 'gov.gr' platformundaki bakım ve güncelleme çalışmaları sebebiyle 13 Şubat Pazar gününe kadar bazı hizmetlerin kullanılamayacağını açıkladı.

Açıklamaya göre, bugünden (11 Şubat Cuma) itibaren başlayacak çalışmalardan Kovid-19 ile ilgili uygulamalar etkilenmeyecek.

Çalışmalardan dolayı Taxisnet şifresi gerektiren hizmetler, Bağımsız Kamu Gelir Kurumu (AADE) ve Maliye Bakanlığı ile Kamu Yönetimi Bilgi Sistemleri Genel Sekreterliği'ne (έ“έ“ΠΣέ”έ”) bağlı hizmetlere erişim sağlanamayacak. Söz konusu hizmetlere 13 Şubat Pazar saat 18.00'dan sonra ulaşmanın mümkün olacağı belirtildi.

Bu arada, Kovid-19 ile ilgili olan hizmetlerde (aşı randevusu için 'emvolio.gov.gr', aşı sertifikası, self test bildirimi (self-testing.gov.gr), rapid test bildirimi, Covid Free GR ve Covid Free GR Wallet uygulamaları) herhangi bir kesinti olmayacağı ve söz konusu uygulamaların normal bir şekilde kullanılabileceği bildirildi.

Haberler


Mucize Tiyatrosu “Hisseli Harikalar Kumpanyası” oyununu sahneleyecek

Yunanistan, Batı Trakya’dan Bulgaristan’a hava savunma desteği sağlayabilir

Dışişleri Bakanı Yerapetritis: “Suda Üssü tehdit altında değil”

Spartakos, Gümülcine Hastanesinde Türkçenin ve başörtüsünün yasaklanmasını istiyor!

Türkiye Diyanet İşleri Başkanı Arpaguş Batı Trakya’yı ziyaret etti

Kültür Bakanlığı Yanya’daki Aslan Paşa Camiinin restorasyonunu üstleniyor

Bu ne perhiz, bu ne Lozan yorumu?

Kimliğe müdahale ve kültürel dayatma - iki olayın düşündürdükleri

Ramazan’da Kur’an’la yenilenmek

Celal Bayar Azınlık Ortaokulu-Lisesi son sınıf öğrencilerinden iftar programı

ABTTF Başkanı Habipoğlu: ‘Batı Trakya’daki toplu iftarlar bazı çevreleri rahatsız ediyor’

Atina’daki Türk ve Yunan iş insanları iftar programında buluştu