Anasayfa

21-02-2022
Yangın çıkan feribotta bir kişinin cansız bedenine ulaşıldı
İgumeniça Limanı’ndan İtalya’nın Brindisi Limanı’na seyrederken yangın çıkan feribotta bir kişinin cansız bedenine ulaşıldı.
21 Şubat 2022 Pazartesi

İgumeniça Limanı’ndan İtalya’nın Brindisi Limanı’na seyrederken yangın çıkan feribotta bir kişinin cansız bedenine ulaşıldı.

Basında yer alan haberlere göre, arama kurtarma ekiplerinin feribottaki tırda yanmış halde buldukları ceset Yunan tır şoförüne ait.

İgumeniça Limanı’ndan İtalya’nın Brindisi Limanı’na seyreden feribotta 18 Şubat Cuma günü yangın çıkmış, 278 kişi kurtarılarak Korfu Adası’na ulaştırılmıştı. Arama kurtarma ekiplerinin gün içinde Belarus vatandaşı bir kişiyi daha kurtarmasıyla kurtarılanların sayısı 279'a ulaşmıştı.
Feribotta 23’ü tır şoförü, 4’ü turist 27 Türk vatandaşının yolculuk ettiği kaydedilmiş, kurtarılan 26 Türk vatandaşı Korfu’da misafir edilmişti. Türk vatandaşlarından birine ise ulaşılamadığı bildirilmişti.

Kurtarılan 23 Türk vatandaşı, Türkiye’nin Atina-Pire ve Gümülcine başkonsolosluklarının destekleriyle Türkiye’ye ulaştırılmıştı.

Haberler


Mucize Tiyatrosu “Hisseli Harikalar Kumpanyası” oyununu sahneleyecek

Yunanistan, Batı Trakya’dan Bulgaristan’a hava savunma desteği sağlayabilir

Dışişleri Bakanı Yerapetritis: “Suda Üssü tehdit altında değil”

Spartakos, Gümülcine Hastanesinde Türkçenin ve başörtüsünün yasaklanmasını istiyor!

Türkiye Diyanet İşleri Başkanı Arpaguş Batı Trakya’yı ziyaret etti

Kültür Bakanlığı Yanya’daki Aslan Paşa Camiinin restorasyonunu üstleniyor

Bu ne perhiz, bu ne Lozan yorumu?

Kimliğe müdahale ve kültürel dayatma - iki olayın düşündürdükleri

Ramazan’da Kur’an’la yenilenmek

Celal Bayar Azınlık Ortaokulu-Lisesi son sınıf öğrencilerinden iftar programı

ABTTF Başkanı Habipoğlu: ‘Batı Trakya’daki toplu iftarlar bazı çevreleri rahatsız ediyor’

Atina’daki Türk ve Yunan iş insanları iftar programında buluştu