Anasayfa

22-02-2022
Yanan feribot başka limana çekiliyor
İgumeniça Limanı’ndan İtalya’nın Brindisi Limanı’na gitmek üzere seyrederken yanan feribotun ülkenin batısındaki Etolya-Akarnanya bölgesindeki Platigiali Limanı’na götürüleceği bildirildi.
22 Şubat 2022 Salı

İgumeniça Limanı’ndan İtalya’nın Brindisi Limanı’na gitmek üzere seyrederken yanan feribotun ülkenin batısındaki Etolya-Akarnanya bölgesindeki Platigiali Limanı’na götürüleceği bildirildi.

Yunanistan İtfaiye Teşkilatı, feribotun şimdiki bulunduğu konumda yapılabilecek arama kurtarma çalışmalarının bittiğini Denizcilik ve Ada Politikası Bakanlığına iletti.

Bu nedenle feribotun güvenli bir limana çekilmesini isteyen İtfaiye Teşkilatı, arama kurtarma çalışmalarının feribotun götürüleceği yeni limanda sürdürüleceğini kaydetti.

Denizcilik ve Ada Politikası Bakanlığı da feribotun Etolya-Akarnanya bölgesindeki Platigiali Limanı’na götürülmesine karar verdi.

Kayıp yakınlarının limanın olduğu bölgeye ulaşımı ve buradaki konaklamasıyla Denizcilik ve Ada Politikası Bakanlığı ilgilenecek.

Haberler


DEB Partisinden çiftçi eylemine destek

Batı Trakya’dan Türkiye’ye Göç Konferansı İstanbul’da

PULS füze sistemleri meclis gündeminde: Meriç ve adalara konuşlandırılacak

Yerel yöneticilerden çiftçi eylemine destek

Yağmur ve fırtına geliyor

Miçotakis: “Aşırı protesto eylemleri çözüm getirmez”

Eyalet, engelli merkezlerinin bütçesini artırdı

Gümülcine’de çiftçilerden gece traktörlü protesto

Almanya Avrupa’nın “en güçlü konvansiyonel ordusu” için harekete geçti

Çiftçiler Bahçeköy (Kipi) Sınır Kapısını TIR’lara kapadı

Özgür Ferhat: “Çiftçinin yanındayız, bu mücadelenin destekçisiyiz”

AADE’den yurt dışına taşınanlara vergi uyarısı