Anasayfa

08-03-2022
Yedi gündür kayıp!
Rodop ilinin Maronya - Şapçı Belediyesine bağlı Ircan köyünde ikamet eden 69 yaşındaki bir soydaşın 1 Mart Salı günü köyden traktörüyle ayrıldığı ve kendisinden bir daha haber alınamadığı bildirildi.
8 Mart 2022 Salı

Rodop ilinin Maronya - Şapçı Belediyesine bağlı Ircan köyünde ikamet eden 69 yaşındaki bir soydaşın 1 Mart Salı günü köyden traktörüyle ayrıldığı ve kendisinden bir daha haber alınamadığı bildirildi.

Reşit Ahmet isimli soydaşın traktörünün Dündarlı yakınlarında bulunduğunu fakat kendisinden bir haber alınamadığını belirten oğlu Ayhan Ahmet, gerek polisin gerekse kendilerinin babasını aradıklarını ancak bugüne kadar izine rastlayamadıklarını söyledi. Ahmet, 9 Mart Çarşamba günü (yarın) babasının traktörünün bulunduğu alanda bölge halkı ile birlikte arama yapacaklarını belirtti.

Ayhan Ahmet, babasının herhangi bir yerde görülmesi durumda 6930954105 numaralı telefondan kendisiyle irtibata geçilmesini istedi.

Haberler


ABTTF’den BM İnsan Hakları Konseyi’ne yazılı bildiri

Yassıköy Belediyesi’nden çiftçilere destek

Topsidis’ten Gümülcine Devlet Hastanesine ziyaret

‘Byron’ Zakinthos, Rodos ve Lakonya’yı vurdu

Çiftçi eylemi nedeniyle İpsala’dan geçemeyen tırlar Kapıkule ve Hamzabeyli’ye yöneldi

Çiçek hastalığı için 50 milyon euroluk destek paketi açıklandı

Maronya – Şapçı Belediyesi dezenfeksiyon noktaları kurdu

Ege Üniversitesinde Batı Trakya ve Oniki Ada Türklerinin sorunları masaya yatırılıyor

İskeçe Müftülüğünden “Evliliğe İlk Adım” Programı

Egnatia Otoyolu’nda trafik çiftçi eylemleri nedeniyle durduruldu

Gümülcine Belediyesi çiftçilere destek için kapanacak

Tarkan Multaza’nın kızı ve arkadaşı trafik kazası geçirdi