Anasayfa

08-03-2022
'Ülkemizdeki Gerçeklerin' konuğu İlker Çavuşoğlu
'Ülkemizdeki Gerçekler' başlıklı çevirim içi program serisinin altıncı bölümü 10 Mart Perşembe günü saat 15:00'te yayınlanacak.
8 Mart 2022 Salı

Avrupa Batı Trakya Türk Federasyonu'nun (ABTTF) Zoom platformu üzerinden gerçekleştirdiği "Ülkemizdeki Gerçekler" başlıklı çevrim içi program serisinde Yunan ulusal mahkemelerince kapatılan veya kaydedilmeyen Batı Trakya Türk toplumunun dernekleri İskeçe Türk Birliği, Rodop İli Türk Kadınları Kültür Derneği ve Meriç İli Azınlık Gençleri Derneği'nin yer aldığı "Bekir Usta ve Diğerleri Dava Grubu" Hukuk Danışmanı Avukat İlker Çavuşoğlu konuk edilecek. Program, 10 Mart Perşembe günü yayınlanacak.

ABTTF'nin YouTube kanalı ve Facebook sayfasında da eş zamanlı olarak canlı yayınlanacak program soru-cevap formatında gerçekleşecek.

İlker Çavuşoğlu ile Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'nin (AİHM) 2008 yılında örgütlenme özgürlüğünü ihlal etmesi nedeniyle Yunanistan'ı mahkum ettiği "Bekir Usta ve Diğerleri Dava Grubu" hukuki açıdan ele alınacak ve dava grubundaki Türk dernekleri ile ilgili ulusal mahkemeler nezdinde devam eden hukuki süreç değerlendirilecek.

İngilizce dilindeki programı canlı izlemek için linkler şöyle:

YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=ka5R6LtuCz4

Facebook: https://www.facebook.com/events/5062013703855712

Haberler


Tarihi Alantepe Yağlı Güreşleri ve Kültürel Etkinlikleri yoğun ilgiyle gerçekleşti

Nüfus 13 yılda yarım milyon azaldı

FUEN TAG Sözcüsü Habipoğlu’ndan Kosova’ya çalışma ziyareti

Reşit olmadığını beyan eden sığınmacılara kemik yaşı testi

İskeçe’de iki soygun olayı aydınlatıldı

SİRİZA ve Yeni Sol: Kadın cinayeti yasal tanıma kavuşmalı

SİRİZA’dan hükümete İsrail’e verilen desteği durdurma çağrısı

BM Özel Raportöründen, Plevris’in açıklamalarına tepki

Alantepe etkinlikleri başladı

Batı Nil virüsü nedeniyle iki kişi hayatını kaybetti

Eski bakandan Çipras’a eleştiri

FUEN TAG Sözcüsü Habipoğlu’ndan Kuzey Makedonya ziyareti