Anasayfa

09-03-2022
Müftü Mete: 'Mesai arkadaşlarım ve dostlarımla işe devam'
Bir süredir Edirne'de tedavi gören İskeçe Müftüsü Ahmet Mete görevinin başına döndü. Müftü Mete bugün yaptığı paylaşımda müftülük görevlileri ve İskeçe milletvekili Hüseyin Zeybek'le birlikte objektife poz vererek mesaiye devam ettiğini kaydetti.
9 Mart 2022 Çarşamba

Bir süredir Edirne'de tedavi gören İskeçe Müftüsü Ahmet Mete görevinin başına döndü. Müftü Mete bugün yaptığı paylaşımda müftülük görevlileri ve İskeçe milletvekili Hüseyin Zeybek'le birlikte objektife poz vererek mesaiye devam ettiğini kaydetti.

Müftü Mete sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: "Mesai arkadaşlarımla ve dostlarımla işe devam. Allah azınlığımıza hizmet etmeyi nasib etsin."

Bu arada. Selanik Trakya Spor Birliği Başkanı İnanç Mustafaoğlu. İskeçe Müftüsü Ahmet Mete ile makamında görüştü. Müftü Mete görüşmeyle ilgili olarak sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Selanik Trakya Spor Birliği Başkanı İnanç Mustafaoğlu ziyaretimize geldi. Teşekkür ederim." ifadelerine yer verdi.

Haberler


Filenin Sultanları ŞAMPİYON!

Olimpos Dağı UNESCO Dünya Mirası Listesi’ne girdi

Yunan - Türk İş Derneğinde yeni yönetim göreve başladı

Türkiye’den gelen heyet Batı Trakya Türk Azınlığı temsilcileriyle görüştü

Siber saldırı nedeniyle yayınlarımıza ara vermek zorunda kaldık

Dr. Sadık Ahmet, ölümünün 31. yıl dönümünde kabri başında anıldı

TBMM Başkanı Kurtulmuş, Dr. Sadık Ahmet’i andı

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Dr. Sadık Ahmet mesajı

TİKA Başkanı Abdullah Eren’den Dr. Sadık Ahmet’i anma mesajı

Gümülcineli Eslem Mehmet, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesini birincilikle tamamladı

Gümülcine Belediyesinde yangın sezonu hazırlıkları değerlendirildi

Bekirli şampiyon oldu, Çepelli Kartalları çocuklar kategorisinde kupayı kazandı