Anasayfa

11-03-2022
İbrahim Şerif Antalya Diplomasi Forumu'nda
Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı ve Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif, Antalya'da gerçekleştirilen Antalya Diplomasi Forumu'na katılıyor.
11 Mart 2022 Cuma

Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı ve Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif, Antalya'da gerçekleştirilen Antalya Diplomasi Forumu'na katılıyor.

İbrahim Şerif, 11 - 13 Mart tarihleri arasında yapılan Antalya Diplomasi Forumu'nda bir dizi görüşmelerde bulunacak. Danışma Kurulu Başkanı ve Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif bu çerçevede bu sabah (11 Mart Cuma) Türkiye Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran'la görüştü. Kıran, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda müftü İbrahim Şerif'le çektirdiği fotoğrafa yer verirken, "Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif... Antalya Diplomasi Forumu'muza hoşgeldiniz..." ifadesini kullandı.

Danışma Kurulu Başkanı ve Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif de sabah saatlerinde yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: "Antalya Diplomasi Forumu başlamak üzere. Bir çok ülke liderlerinin, diplomatlarının, basın mensuplarının katıldığı forum, bölgemize ve insanlığa hayırlara vesile olsun."

Haberler


Emekli öğretmen Mehmet Emin Latif son yolculuğuna uğurlandı

Gündem’in acı günü

ADF’de Batı Trakya Türk Azınlığının sorunları gündeme taşındı

Bulgaristan’da ilk sonuçlar: Radev tek başına hükümet kurabilir

Danışma Kurulu Witten derneği saldırısını kınadı

Yeni Tarım ve Kalkınma Bakan Yardımcısı belli oldu

Yunanistan ve Fransa savunma anlaşmasını 5 yıl uzatacak

“Open Business” sistemi işletmelere anlatılacak

Witten’de Batı Trakya Türkleri derneğine saldırı

Gümülcine Başkonsolosluğunda 23 Nisan coşkusu: Çocuklar doyasıya eğlendi

Mucize Tiyatrosu Edirne’de sahne aldı: “Gulyabani” izleyenleri büyüledi

GAT’tan “12 Ay 12 Mutluluk” projesi