Anasayfa

11-03-2022
Müftü Şerif Cuma namazını Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte kıldı
Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif, Cuma namazını Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte kıldı.
11 Mart 2022 Cuma

Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı ve Gümülcine Seçilmiş Müftüsü İbrahim Şerif, Cuma namazını Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile kıldı.

Antalya Diplomasi Forumu'na katılmak üzere Türkiye'ye giden, Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı ve Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif, Cuma namazını (11 Mart Cuma günü) Antalya - Belek Merkez camiinde Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop ile birlikte kıldı. İbrahim Şerif, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile sohbet etti.

Müftü İbrahim Şerif sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bugün cuma namazını Antalya-Belek Merkez camiinde Sn. Cumhurbaşkanı ve Sn. TBMM Başkanı ile birlikte eda ettik. Sohbet etme imkanı da bulduk." ifadelerine yer verdi.

Haberler


ABTTF’den Fenerbahçeliler Derneği kararına tepki

Gümülcine’de Paralimpi̇k Eğitim Parkı kurulacak

YTB’den soydaş edebiyatına destek programı

Mucize Tiyatrosu sezonu renkli etkinliklerle kapattı

Dışişleri Bakanlığında yeni dönem: Daimi İdari Bakan Yardımcılığı geliyor

Hükümetin önerdiği anayasa reformu mecliste görüşülmeye başlandı

Türkiye ve Yunanistan Dışişleri Bakanları Sofya’da görüştü

Yunanistan’da uyuşturucu kullanımında tehlikeli yükseliş

TOÇEK Tiyatro Topluluğu Konya’da ayakta alkışlandı

Yonca üreticileri için de minimis başvuruları bugün başlıyor

Hacıgene’den Koroner Ünite konusunda hastane yönetimine soru

KKE Rodop Bölge Komitesi: Çiftçilere yönelik kovuşturmalar geri çekilsin