Anasayfa

21-03-2022
Kuçumbas Gümülcine'ye geliyor
Yunanistan Komünist Partisi (KKE) Genel Sekreteri Dimitris Kuçumbas Kavala ve Gümülcine'yi ziyaret edecek.
21 Mart 2022 Pazartesi

Yunanistan Komünist Partisi (KKE) Genel Sekreteri Dimitris Kuçumbas'ın 26 - 27 Mart tarihlerinde Doğu Makedonya - Trakya eyaletini ziyaret edecek.

KKE genel sekreterinin ilk olarak 26 Mart Cumartesi günü Kavala'ya gideceği ve "Kavala Petrolleri" şirketinde çalışan işçilerle bir görüşme gerçekleştireceği kaydedildi.

Kuçumbas 27 Mart Pazar günü ise Gümülcine'ye gelecek. Kuçumbas saat 11.00'da Gümülcine'deki Müzik Sarayı'nda düzenlenecek "KKE'nin Doğu Makedonya - Trakya Eyaleti'nin halkın yararına kalkınması ile ilgili önerisi" başlıklı konferansta konuşacak.

Kuçumbas saat 13.30'da KKE Rodop İl Örgütü tarafından Nimfea Turistik Tesisleri'nde verilecek öğle yemeğinden sonra bölgeden ayrılacak.

Haberler


YTB Başkanı Turus’tan müftü atamalarına tepki

Yassıköy Belediyesinden Bulatköy’e KEP bürosu girişimi

BTTDD’den müftü atamalarına tepki: “Azınlığın iradesi tanınmalı”

Zorlu’dan Yunanistan’ın müftü atamalarına tepki

Geleneksel öğrenci kermeslerinin son durağı Gökçeler

Numan Kurtulmuş’tan Yunanistan’a seçilmiş müftüleri tanıma çağrısı

Saatlerinizi geri almayı unutmayın!

Demircik – Palas sınır kapısında Interreg etkinliği düzenlendi

Türkiye Dışişleri Bakanlığından Yunanistan’a müftülük tepkisi

Maronya - Şapçı Belediyesinden altın madenciliğine karşı karar

BTTADK’dan müftü atamalarına tepki: “Çözüm yerine dayatma sürüyor”

Yunanistan’ı sarsan Pizza skandalı