Anasayfa

22-03-2022
Kül tablalı çöp kutuları Gümülcine Belediyesine verildi
Çok uluslu Japan Tobacco İnternational (JTI) şirketi, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Gümülcine Belediyesine özel olarak tasarlanmış 30 çöp kutusu hediye etti.
22 Mart 2022 Salı

Çok uluslu Japan Tobacco İnternational (JTI) şirketi, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Gümülcine Belediyesine özel olarak tasarlanmış 30 çöp kutusu hediye etti.

JTI Yunanistan tarafından yaşam kalitesini artırmak amacıyla Trakya bölgesinde gerçekleştirilen proje çerçevesinde hediye edilen çöp kutularının üzerinde kül tablası bulunuyor.
Gümülcine Belediyesi Çevre, Temizlik ve Geri Dönüşüm Müdürlüğü tarafından teslim alınan çöp kutuları, pandemi nedeniyle hareketin yoğun olduğu açık alanlara yerleştirildi.

Gümülcine Belediyesine özel çöp kutusu bağışında bulunan Uluslararası Japon Tütün Şirketi (JTI), Yunanistan pazarında 40 yıldır faaliyet gösteriyor. Yunanistan pazarındaki en büyük ikinci tütün şirketi olan JTI, İskeçe’deki SEKAP fabrikasını satın aldı.

Haberler


ABTTF’den BM İnsan Hakları Konseyi’ne yazılı bildiri

Yassıköy Belediyesi’nden çiftçilere destek

Topsidis’ten Gümülcine Devlet Hastanesine ziyaret

‘Byron’ Zakinthos, Rodos ve Lakonya’yı vurdu

Çiftçi eylemi nedeniyle İpsala’dan geçemeyen tırlar Kapıkule ve Hamzabeyli’ye yöneldi

Çiçek hastalığı için 50 milyon euroluk destek paketi açıklandı

Maronya – Şapçı Belediyesi dezenfeksiyon noktaları kurdu

Ege Üniversitesinde Batı Trakya ve Oniki Ada Türklerinin sorunları masaya yatırılıyor

İskeçe Müftülüğünden “Evliliğe İlk Adım” Programı

Egnatia Otoyolu’nda trafik çiftçi eylemleri nedeniyle durduruldu

Gümülcine Belediyesi çiftçilere destek için kapanacak

Tarkan Multaza’nın kızı ve arkadaşı trafik kazası geçirdi