Anasayfa

10-08-2022
Yeni Omicron uyarısı!
Atina - Pire Hastane Doktorları Derneği Başkanı Matina Pagoni, yeni Omikron varyantlarının en önemli belirtisinin yüksek ateş olduğunu söyledi.
10 Ağustos 2022 Çarşamba

Atina - Pire Hastane Doktorları Derneği Başkanı Matina Pagoni, yeni Omikron varyantlarının en önemli belirtisinin yüksek ateş olduğunu söyledi.

Tatilden dönen vatandaşlara tavsiyelerde bulunan Pagoni, self testlerin yanı sıra rapid testlerin daha önemli olduğu ve vatandaşların bu konuda daha dikkatli davranmaları gerektiği uyarısında bulundu.

Üçüncü dozdan sonra hastalananların dördüncü doz almasına gerek olmadığını da belirten Pagoni, 60 yaşın üzerindekiler için ise takviye dozunun gerekli olduğunu kaydetti.

Son olarak Pagoni, güncellenmiş aşıların ekim sonundan itibaren beklendiğini, eylül ayından itibaren ise maskenin muhtemelen geri dönmeyeceğini ifade etti.

Haberler


Mustafa Şentop: “Türkiye’nin kalbi daima Batı Trakya Türk varlığıyla beraber atmaktadır”

Çiftçi eylemleri ülkeyi kilitledi

Çiftçi ayakta, orta sınıf zorda!

Hüseyin Bandak…

Yeni bir yıl, yeni bir muhasebe dönemi

Statükonun konforlu kapanı

Bekir Usta Davalar Grubunun Güncel Seyri

Yunanistan’da yaşayan Türklerin sorunları İzmir’de ele alındı

İTB Gençlik Kolundan örnek dayanışma

19. Ketenlik Gençlik Festivali yönetiminden ziyaretler

Müftü İbrahim Şerif’ten Üç Aylar ve Regaip Kandili mesajı

İTB Kadınlar Kolu kahvaltıda buluştu