Anasayfa

22-08-2022
PASOK soruşturma komisyonu oluşturulmasını önerdi
PASOK Merkez Kurulu, telefon dinleme skandalıyla ilgili hafta içinde Parlamento Kurum ve Şeffaflık Komisyonu'nun toplanmasının yanı sıra bir soruşturma komisyonu oluşturulması önerdi.
22 Ağustos 2022 Pazartesi

PASOK - KİNAL Meclis Grubu tarafından Meclis Başkanı Tasulas'a gönderilen mektupta, Genel Başkan Nikos Andrulakis'in iletişim gizliliğinin Milli İstihbarat Teşkilatı (EYP) tarafından ihlal edilmesinin, Başbakan Kiriakos Miçotakis'in konuyla ilgili sorumluluğun olup olmadığının incelenmesi istendi.

PASOK - KİNAL'ın mektubunda, Andrulakis'in telefonunun dinlenmesi ve telefonuna casus yazılım yüklenmesinin devletin temel ilke ve kurumlarına hakaret teşkil ettiği, özgür ve eşit seçim hakkı ile çok partililik ilkesini zedelediği kaydedildi.

Haberler


GAT’tan “12 Ay 12 Mutluluk” projesi

Atina’da 23 Nisan Çocuk Bayramı önceden kutlandı

Diploma tartışması istifa getirdi

Filistin Devlet Başkan Yardımcısı Atina’da Miçotakis’le görüştü

Antalya Forumu’nda Trampa’dan Batı Trakya vurgusu

Batı Trakya heyeti Antalya Diplomasi Forumu’nda

İskeçe Azınlık Lisesi öğrencileri için Ankara’ya kültür ve eğitim gezisi

Mehmet Emin son yolculuğuna uğurlandı

GAT üyeleri bowling turnuvasında bir araya geldi

Napoli’de film gibi banka soygunu

Baran’dan şap hastalığı uyarısı: “Gecikmeler hayvancılığı tehdit ediyor”

Muhalefetten hükümete yolsuzluk ve dinleme eleştirisi