Anasayfa

23-08-2022
'Zorunlu maske kullanımını gerekirse inceleyeceğiz'
Sağlık Bakanı Thanos Plevris, önümüzdeki dönemde uygulanması muhtemel Kovid-19 önlemleri ile ilgili açıklama yaptı.
23 Ağustos 2022 Salı

Plevris bir televizyon kanalına yaptığı açıklamada, önümüzdeki dönem için geçen yıllardaki önlemlere gerek olmayacağını söyledi. "Mümkün mertebe en hafif kısıtlamaları uygulamaya çalışacağız" diyen Plevris, maske kullanımı ile ilgili yeni düzenlemeler yapılmasının gerekli olması halinde bunu değerlendireceklerini belirtti.

Önümüzdeki ay açılacak okullarla ilgili de açıklamada bulunan Plevris, hükümetin mümkün olan en hafif önlemleri almayı planladığını ancak okullar açılmadan önce Bilim Kurulu üyeleri ile son durumun değerlendirileceğini belirtti.

Eylül ayına hazır olduklarını açıklayan Plevris, özel sağlık kurumları ile iş birliği için gereken görüşmelerin yapıldığını ve önümüzdeki aylarda yoğun bakım ünitelerinde sorun beklemediklerini vurguladı.

Haberler


Gümülcine’de “Bağımlılığın İzinde” konferansı düzenlendi

Libya’dan Girit’in güneyindeki ihale için Yunanistan’a tepki

Kikilias’dan Hürmüz Boğazı uyarısı

Müftüler Trampa ve Şerif, Edirne’de düzenlenen etkinlikte Batı Trakya Türklerini anlattı

İskeçe Türk Birliği, ‘Mehmet Hilmi Söyleşisi’ düzenliyor

AB Savcılık Ofisi, eski bakanlar Voridis ve Avgenakis’le ilgili yolsuzluk dosyasını parlamentoya gönderdi

Avrupa Parlamentosu’ndan Hukukun Üstünlüğü Raporu’na onay

TİKA Başkan Yardımcısı Çevik Gümülcine’de ziyaretlerde bulundu

İskeçelilerin ‘Börekçi Ahmet Abi’si hayata veda etti

Gümülcine eski başkonsoloslarından Kemal Gür vefat etti

Karamanlis: ‘Yunanistan, Türkiye karşısında esarete sürüklenebilir’

Kozlukebir Belediyesine 7 yeni sulama göleti