Anasayfa

29-09-2022
Üniversite kampüsünde çete operasyonu
Atina’da Meçovio Politeknik Üniversitesinin kampüsüne yapılan operasyonda çete üyesi 32 kişi yakalandı.
29 Eylül 2022 Perşembe

Atina’da Meçovio Politeknik Üniversitesinin kampüsüne yapılan operasyonda çete üyesi 32 kişi yakalandı.

Üniversite yurdunu sığınak olarak kullanan çete üyesi 32 kişinin uyuşturucu ticareti ve hırsızlık suçlamasıyla gözaltına alındığı bildirildi.

Emniyet Teşkilatından yapılan açıklamada, silahlı soygun, ev ve iş yerlerinde hırsızlık ve uyuşturucu ticareti gibi suçlarda faaliyet gösteren üç suç çetesinin yakalandığı ifade edildi.

Atina merkezi ve Zografu’daki üniversite yurdunda yapılan araştırmalar sonucu çete üyesi 32 kişinin gözaltına alındığı aktarıldı.

Öğrenci yurdunun uyuşturucu alışverişinde sığınak olarak kullanıldığının ortaya çıkarıldığı belirtilen açıklamada, 29 soyguna katılan zanlıların da çete üyeleri arasında olduğunun belirlendiği bildirildi.

Bu arada, çetelerle işbirliğiyle suçlanan 23 yaşındaki kadın polis memuru (έ´όκιμέ· αστυνομικός) açığa alındı.

Haberler


Gümülcine Celal Bayar Azınlık Ortaokulu-Lisesi öğrencileri EPAS Junior Days 2026’da

Zeybek: ‘ARTEMIS sistemi neden hala devrede değil?’

Gökçeler’deki toplu iftara yoğun katılım

Yunanistan Orta Doğu’daki gelişmeler nedeniyle savunma tedbirlerini artırdı

İskeçe Merkez Türk Azınlık İlkokulu öğrencisinden yüzmede büyük başarı

İlkokul birinci sınıfa kayıtlar başladı

Milletvekili Özgür Ferhat’tan Gümülcine Belediyesine ziyaret

Sevilen esnaf Bahadır Cemiloğlu son yolculuğuna uğurlandı

Milletvekili Özgür Ferhat’ın girişimiyle itfaiyedeki personel açığı meclis gündemine taşındı

Miçotakis’ten Orta Doğu için telekonferans, Dışişlerinden acil hatlar

Memkova cinayetinde şüpheli gözaltında

Venizelos’tan hukukun üstünlüğü uyarısı