Anasayfa

09-02-2023
Yunanistan’ın Ankara Büyükelçiliğinden 'Geçmiş olsun komşu' paylaşımı
Yunanistan’ın Ankara Büyükelçiliği, Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler nedeniyle "Dost Türk komşularımızın acısını içten paylaşıyoruz. Geçmiş olsun Komşu!" paylaşımı yaptı.
9 Şubat 2023 Perşembe

Yunanistan’ın Ankara Büyükelçiliği, Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler nedeniyle "Dost Türk komşularımızın acısını içten paylaşıyoruz. Geçmiş olsun Komşu!" paylaşımı yaptı.

Büyükelçiliğin Twitter hesabından yapılan paylaşımda, İncirlik Üssü’ne inecek ikinci Yunan kurtarma ekibine yardımcı olmak ve sahadaki Yunan Kurtarma Timi’ne ulaşmak için büyükelçilikçe Hatay’a bir irtibat timi sevk edildiği aktarıldı.

Paylaşımda, "Bu elim olayın masum kurbanlarının acısını derinden hissediyor ve dost Türk komşularımızın acısını içten paylaşıyoruz. Geçmiş olsun Komşu." ifadeleri kullanıldı.

Haberler


Milletvekili Özgür Ferhat’tan Gümülcine Belediyesine ziyaret

Sevilen esnaf Bahadır Cemiloğlu son yolculuğuna uğurlandı

Milletvekili Özgür Ferhat’ın girişimiyle itfaiyedeki personel açığı meclis gündemine taşındı

Miçotakis’ten Orta Doğu için telekonferans, Dışişlerinden acil hatlar

Memkova cinayetinde şüpheli gözaltında

Venizelos’tan hukukun üstünlüğü uyarısı

İskeçe’nin Memkova köyünde şok yaratan cinayet

ABD ve İsrail’in İran’a yönelik saldırıları Atina’da protesto edildi

Talihsiz kazada Şükrü Davut yaşamını yitirdi

Muhalefetten ABD ve İsrail’in İran’a yönelik saldırılarına tepki

Ketenlik’te bin kişilik toplu iftar

Tempi trajedisinin üçüncü yıl dönümünde Sintagma Meydanı doldu