Anasayfa

12-02-2023
Depremzedeler için harçlıklarını topladılar
İskeçe Azınlık Ortaokulu ve Lisesi öğrencileri harçlıklarından Türkiye'deki depremzedeler için topladıkları yardımı Müftü Mustafa Trampa'ya teslim ettiler.
12 Şubat 2023 Pazar



İskeçe Azınlık Ortaokulu ve Lisesi öğrencileri harçlıklarından Türkiye'deki depremzedeler için topladıkları yardımı Müftü Mustafa Trampa'ya teslim ettiler.

İskeçi Müftülüğünden yapılan açıklamada, "İskeçe Azınlık Ortaokulu ve Lisesi öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz kendi aralarında organize olarak Türkiye'deki depremzedeler için harçlıklarını topladılar. Önemli bir miktar bağış toplayan öğrencilerimiz adına Okul Başkanı Hasan Deli Hasan, okul müdürümüz Selçuk Fehmi, Okul Aile Birliği adına Gülşen Dallı ve Encümen Heyeti adına Bilal Budur toplanan yardımı İskeçe Müftümüz Mustafa Trampa'ya teslim ettiler. Yüce Mevla hiçbir toplumu böyle afetlerle imtihan etmesin." denildi.

Haberler


Milletvekili Özgür Ferhat’tan Gümülcine Belediyesine ziyaret

Sevilen esnaf Bahadır Cemiloğlu son yolculuğuna uğurlandı

Milletvekili Özgür Ferhat’ın girişimiyle itfaiyedeki personel açığı meclis gündemine taşındı

Miçotakis’ten Orta Doğu için telekonferans, Dışişlerinden acil hatlar

Memkova cinayetinde şüpheli gözaltında

Venizelos’tan hukukun üstünlüğü uyarısı

İskeçe’nin Memkova köyünde şok yaratan cinayet

ABD ve İsrail’in İran’a yönelik saldırıları Atina’da protesto edildi

Talihsiz kazada Şükrü Davut yaşamını yitirdi

Muhalefetten ABD ve İsrail’in İran’a yönelik saldırılarına tepki

Ketenlik’te bin kişilik toplu iftar

Tempi trajedisinin üçüncü yıl dönümünde Sintagma Meydanı doldu