Anasayfa

22-03-2023
Miçotakis: 'Seçimler mayıs ayında yapılacak'
Başbakan Kiriakos Miçotakis, gazeteci Stavros Theodorakis'in Alpha televizyon kanalında yayınlanan "Protagonistes" programında genel seçimlerin mayıs ayında yapılacağını söyledi.
22 Mart 2023 Çarşamba

Başbakan Kiriakos Miçotakis, gazeteci Stavros Theodorakis'in Alpha televizyon kanalında yayınlanan "Protagonistes" programında genel seçimlerin mayıs ayında yapılacağını söyledi.

Tempi'deki tren kazasından sonra ilk kez röportaj veren Miçotakis, ülkeyi sarsan kazanın dışında genel seçimler konusuna da değindi.

Miçotakis, "Size kesin olarak söyleyebilirim ki seçimler Mayıs ayında yapılacak. Temmuzda olmayacaklar. Ve olmayacaklar - seçimlerin Temmuz'da yapılacağını söylemek düşünülemez - çünkü ikinci bir oylama gerekebilir. Büyük ihtimalle. Ve Ağustos'ta seçim yapmayacağız. Ve elbette bir de "gözbebeğimiz" olarak korumamız gereken üniversite sınavı dönemi var." ifadelerini kullandı.

Haberler


Milletvekili Özgür Ferhat’tan Gümülcine Belediyesine ziyaret

Sevilen esnaf Bahadır Cemiloğlu son yolculuğuna uğurlandı

Milletvekili Özgür Ferhat’ın girişimiyle itfaiyedeki personel açığı meclis gündemine taşındı

Miçotakis’ten Orta Doğu için telekonferans, Dışişlerinden acil hatlar

Memkova cinayetinde şüpheli gözaltında

Venizelos’tan hukukun üstünlüğü uyarısı

İskeçe’nin Memkova köyünde şok yaratan cinayet

ABD ve İsrail’in İran’a yönelik saldırıları Atina’da protesto edildi

Talihsiz kazada Şükrü Davut yaşamını yitirdi

Muhalefetten ABD ve İsrail’in İran’a yönelik saldırılarına tepki

Ketenlik’te bin kişilik toplu iftar

Tempi trajedisinin üçüncü yıl dönümünde Sintagma Meydanı doldu