Anasayfa

22-03-2023
Miçotakis: 'Seçimler mayıs ayında yapılacak'
Başbakan Kiriakos Miçotakis, gazeteci Stavros Theodorakis'in Alpha televizyon kanalında yayınlanan "Protagonistes" programında genel seçimlerin mayıs ayında yapılacağını söyledi.
22 Mart 2023 Çarşamba

Başbakan Kiriakos Miçotakis, gazeteci Stavros Theodorakis'in Alpha televizyon kanalında yayınlanan "Protagonistes" programında genel seçimlerin mayıs ayında yapılacağını söyledi.

Tempi'deki tren kazasından sonra ilk kez röportaj veren Miçotakis, ülkeyi sarsan kazanın dışında genel seçimler konusuna da değindi.

Miçotakis, "Size kesin olarak söyleyebilirim ki seçimler Mayıs ayında yapılacak. Temmuzda olmayacaklar. Ve olmayacaklar - seçimlerin Temmuz'da yapılacağını söylemek düşünülemez - çünkü ikinci bir oylama gerekebilir. Büyük ihtimalle. Ve Ağustos'ta seçim yapmayacağız. Ve elbette bir de "gözbebeğimiz" olarak korumamız gereken üniversite sınavı dönemi var." ifadelerini kullandı.

Haberler


Annelere istihdam desteği: 10 bin kişilik program açıldı

Yerapetritis: “Ege’de ikinci deniz parkı ve kara suları genişlemesi yolda”

Sofulu’da uyuşturucu operasyonu

Rodop ilinde çiçek hastalığı nedeniyle 5 sürü daha itlaf edildi

Hollandalı Bakan sınır çitini ve göç merkezlerini ziyaret etti

Gümülcine’de Miraç Kandili programları yoğun katılımla gerçekleşti

Paşevik’te Miraç Kandili programı yoğun katılımla gerçekleşti

Kadınlardan Miraç Kandili etkinliği

Eğitim Bakanı Zaharaki’den Başkonsolos Ünal’ın okul ziyaretlerine yanıt

Yunanistan ilk Belharra fırkateynini teslim aldı

Fidan: Miçotakis – Erdoğan görüşmesi şubatta planlanıyor

Süpermarketlerde yeni zam dalgası: Artışlar yüzde 50’ye ulaşıyor