Anasayfa

22-03-2023
Tren seferleri 22 gün sonra yeniden başladı
Tempi'deki tren kazasından sonra ara verilen tren seferleri yeniden başladı. Üç hafta aradan sonra ilk tren seferi bugün (22 Mart Çarşamba) yapıldı.
22 Mart 2023 Çarşamba

Tempi'deki tren kazasından sonra ara verilen tren seferleri yeniden başladı. Üç hafta aradan sonra ilk tren seferi bugün (22 Mart Çarşamba) yapıldı.

Atina'dan İnoi'ye giden ilk trene binen Yunanistan Demiryolları Kurumu Genel Müdürü Panayotis Terezakis, ülkedeki tüm tren seferlerini devreye sokma kararlılığında olduklarını belirterek, halkın güvenini kazanabilmek için mümkün olan tüm çalışmaları yapacaklarını söyledi. Terezakis, girdikleri mücadelede tüm halkın desteğini beklediklerini ifade etti. Genel Müdür Terezakis, beş hafta içinde tüm ülkedeki tren seferlerini yeniden başlatmak istediklerini belirtti.

Hellenic Train'den yapılan açıklamada Atina, Pire, Havaalanı, Halkida arasındaki seferler ile Patra'daki banliyö seferleri ve Pirgos - Olimpia seferlerinin bugün yeniden başladığı ifade edildi. Ülke genelindeki tüm tren seferlerinin önümüzdeki gün ve haftalarda aşamalı olarak başlayacağı kaydedildi.

FOTO: AA


Haberler


Şapçı ve Aşağıköy’de şiddetli dolu yağışı

Yunanistan ile Türkiye arasında turizm ilişkileri hareketleniyor

Meriç ilinde 10 bin euroluk yerleşim teşviki ilgi görmedi

Rusya – Ukrayna arasındaki barış müzakereleri için gözler Türkiye’ye çevrildi

İTB’de Anneler Günü coşkusu

Terör örgütü PKK fesih kararını açıkladı, silahlar bırakıldı

ABD - Çin karşılıklı gümrük vergilerini 90 gün için düşürecek

Gümülcine’de “Yapay Zeka Çağı” konferansı düzenleniyor

BTAYTD Kadınlar Kolundan Anneler Günü etkinliği

Bir yılda 1,5 milyon Türk turist Yunanistan’ı ziyaret etti

Pakistan ve Hindistan ateşkes konusunda anlaştı

DEB Partisi EFA’nın yönetim kuruluna seçildi