Anasayfa

29-04-2023
Gazeteci Karayvaz'ın ölümüyle ilgili 2 kişi tutuklandı
9 Nisan 2021'de Atina'da Alimnos semtindeki evinin önünde silahlı saldırıya uğrayan polis muhabiri Yorgos Karayvaz'ın cinayetiyle ilgili iki kişi tutuklandı. Polis, 40 ve 48 yaşlarında olan iki kişinin kardeş olduğunu belirtti.
29 Nisan 2023 Cumartesi

9 Nisan 2021'de Atina'da Alimnos semtindeki evinin önünde silahlı saldırıya uğrayan polis muhabiri Yorgos Karayvaz'ın cinayetiyle ilgili iki kişi tutuklandı. Polis, 40 ve 48 yaşlarında olan iki kişinin kardeş olduğunu belirtti.

Basında yer alan haberlerde, söz konusu iki kişinin yer altı dünyasıyla olan ilişkileri nedeniyle daha önce de polis kayıtlarına geçtiği, ayrıca cinayetle ilgili iki kişinin daha tutuklanmasının beklendiği kaydedildi.

Bu arada, Vatandaşı Korumu Bakanlığında bugün (29 Nisan Cumartesi), gazeteci Yorgos Karayvaz'ın cinayetine katılmakla suçlanan 48 ve 40 yaşlarındaki iki erkek kardeşin tutuklanmasına ilişkin brifing verildi.

Haberler


Zaharaki’den tepki çeken yasa sonrası Ruşenler ziyareti

Zeybek’ten sert eleştiri: ’Azınlık eğitimi ve hakları göz ardı ediliyor’

Yunanistan – İsrail voleybol maçında Filistin bayrağı açanlara polis müdahalesi

Bir evde 174 silah ve yaklaşık 15 bin 500 fişek ele geçirildi

Özgür Ferhat’tan tepki: ’Azınlık içinde azınlık yaratmaya çalışıyorlar’

İmaret sahilinde kaybolan çocuktan acı haber

Zeybek’ten Alevi – Bektaşi soydaşları ayrıştıran tasarıya sert tepki

“Azınlık içinde azınlık” yaratan yasa tasarısı kabul edildi

Arnavutluk’ta Bektaşi Devleti girişimine karşı uluslararası tepki

SİRİZA’ya göre Türkiye, İtalya ve Libya İşbirliği Zirvesi Atina için bir yenilgi

Dikkat: İmaret sahilinde 12 yaşındaki çocuk kayboldu!

Karasu’dan İskeçe’nin ova bölgesine su taşınacak