Anasayfa

15-07-2023
SİRİZA'da liderlik için adaylıklar sürüyor
Efi Ahçioglu ve Efklidis Çakalotos'un ardından Nikos Pappas da SİRİZA başkan adaylığını açıkladı.Adaylık için başvuran bir diğer isim de Stefanos Cumakas oldu.
15 Temmuz 2023 Cumartesi

Efi Ahçioglu ve Efklidis Çakalotos'un ardından Nikos Pappas da SİRİZA başkan adaylığını açıkladı. Adaylık için başvuran bir diğer isim de Stefanos Cumakas oldu.

Parti Merkez Kurulu toplantısı sırasında aday olacağını açıklayan Pappas, "Merkez komitesinin kürsüsüne çıkıp bu sözleri söyleyeceğim anın geleceğini hayal etmemiştim. Bu nedenle, sorumluluk duygusu ve alçakgönüllülükle, parti başkanlığına adaylığımı Merkez Komitesine sunuyorum." dedi.

Adaylar arasında adı geçen Pavlos Polakis ise yol haritası değişmezse aday olmayacağını belirtti. Kendi fikrinin, tüm görüşlerin sunulacağı ve parti geleceği hakkında toplu kararların alınacağı kongrenin yerel seçimler sonrası yapılması olduğunu dile getiren Polakis, SİRİZA'ya yarar sağlayacağına inanmadığı hızlı bir süreçte aday olarak yer almayacağını söyledi.



Haberler


ABTTF Genel Kurula hazırlanıyor

PASOK’lu Mantzos: ‘Batı Trakya’da Türk azınlık yok’

‘İTB Gençlik Buluşmaları’nın nisan ayı konuğu Millet Gazetesi oldu

GTGB’den geleneksel Çocuk Şenliği

Türkiye Savunma Bakanlığı: ‘Tek yanlı girişimler kabul edilemez’

Tarkan Multaza’dan Danışma Kurulu Başkanı ve İTB’ye ziyaret

Türkiye Dışişleri Bakanlığından Yunanistan’ın ‘Deniz Mekansal Planlaması’na tepki

Gümülcine Müftülüğünün düzenlediği ‘Temel Dini Bilgi’ yarışması tamamlandı

Yunanistan ‘Deniz Mekansal Planlaması’nı açıkladı

Yassıköy Belediyesinden Bekirli’de çocuk şenliği

Danışma Kurulu üyeleri Antalya Diplomasi Forumu’nda temaslarda bulundu

Atina’da taksiciler 24 saatlik grevde