Anasayfa

17-07-2023
SEKE'nin başkanlığına Kostas Karamanlis getirildi
Eski Başbakan Kostas Karamanlis, merkezi İskeçe'de bulunan Yunanistan Tütün Üreticileri Kooperatif Birliği (SEKE S.A.) Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu.
17 Temmuz 2023 Pazartesi

Eski Başbakan Kostas Karamanlis, merkezi İskeçe'de bulunan Yunanistan Tütün Üreticileri Kooperatif Birliği (SEKE S.A.) Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

SEKE'den yapılan açıklamada, Karamanlis'in idari tecrübesi, bilgi birikimi, uluslararası bağlantıları ve tarım sektörüne olan ilgisinin, şirketin son yıllarda yurt içinde ve yurt dışında izlediği stratejik gelişime katkı sağlayacağı belirtildi.

1947 yılında Aleksandros Baltacis tarafından kurulan SEKE, ağırlıklı olarak Kuzey Yunanistan'dan kooperatif kuruluşlarını bünyesinde topluyor. Merkezi İskeçe'de olan SEKE, 11 binden fazla üreticiden tütün temin ediyor ve binden fazla işçi istihdam ediyor.

Haberler


AOX Baharidis’le yollarını ayırdı

Koyunköy ve Para Mahallesi’ndeki hatim etkinikliklerine yoğun katılım

“Hükümetin beceriksizliğinin bedelini bölge halkı ödüyor”

Yorgos Çipras SİRİZA’dan istifa etti

İTB’nin ‘Geleneksel Kültür Sanat Şenliği’ yoğun katlımla gerçekleşti

Geleneksel Kır Koşusu 35 yaşında

Rumeli Kanaat Önderleri ödülleri Üsküp’te sahiplerini buldu

BTAYTD Kadınlar Kolundan Filibe’ye kültür gezisi

Yassıköy Belediyesinde üç yeni çocuk parkı inşa edilecek

İskeçe Türk Birliği Resim Kursunun eserleri sergilendi

‘Hürmüz Boğazı’nın kapanması deniz taşımacılığı için ciddi sonuçlar doğurabilir’

Yunanistan ile Türkiye arasındaki Ortak Eylem Planı’nın 8. Toplantısı düzenlendi