Anasayfa

17-07-2023
SEKE'nin başkanlığına Kostas Karamanlis getirildi
Eski Başbakan Kostas Karamanlis, merkezi İskeçe'de bulunan Yunanistan Tütün Üreticileri Kooperatif Birliği (SEKE S.A.) Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu.
17 Temmuz 2023 Pazartesi

Eski Başbakan Kostas Karamanlis, merkezi İskeçe'de bulunan Yunanistan Tütün Üreticileri Kooperatif Birliği (SEKE S.A.) Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

SEKE'den yapılan açıklamada, Karamanlis'in idari tecrübesi, bilgi birikimi, uluslararası bağlantıları ve tarım sektörüne olan ilgisinin, şirketin son yıllarda yurt içinde ve yurt dışında izlediği stratejik gelişime katkı sağlayacağı belirtildi.

1947 yılında Aleksandros Baltacis tarafından kurulan SEKE, ağırlıklı olarak Kuzey Yunanistan'dan kooperatif kuruluşlarını bünyesinde topluyor. Merkezi İskeçe'de olan SEKE, 11 binden fazla üreticiden tütün temin ediyor ve binden fazla işçi istihdam ediyor.

Haberler


Yerapetritis: “Ege’de ikinci deniz parkı ve kara suları genişlemesi yolda”

Sofulu’da uyuşturucu operasyonu

Rodop ilinde çiçek hastalığı nedeniyle 5 sürü daha itlaf edildi

Hollandalı Bakan sınır çitini ve göç merkezlerini ziyaret etti

Gümülcine’de Miraç Kandili programları yoğun katılımla gerçekleşti

Paşevik’te Miraç Kandili programı yoğun katılımla gerçekleşti

Kadınlardan Miraç Kandili etkinliği

Eğitim Bakanı Zaharaki’den Başkonsolos Ünal’ın okul ziyaretlerine yanıt

Yunanistan ilk Belharra fırkateynini teslim aldı

Fidan: Miçotakis – Erdoğan görüşmesi şubatta planlanıyor

Süpermarketlerde yeni zam dalgası: Artışlar yüzde 50’ye ulaşıyor

IRIS para transferlerinde günlük limit artırıldı