Anasayfa

17-04-2017
Kozlukebir Belediyesi üçüncü uçurtma şenliğini düzenledi
Rodop iline bağlı Kozlukebir Belediyesi'nin bu yıl üçüncüsünü düzenlediği "Uçurtma Şenliği" 15 Nisan Cumartesi günü Kozlukebir köyü futbol sahasında düzenlendi.
17 Nisan 2017 Pazartesi



Bölge halkının yoğun ilgi gösterdiği şenliğe Kozlukebir Belediye Başkanı Rıdvan Ahmet'in yanısıra Türkiye'nin Gümülcine Başkonsolosu Ali Rıza Akıncı, Rodop ilinden Sorumlu Eyalet Başkan Yardımcısı Nikos Çalikidis, Doğu Makedonya - Trakya Eyalet Başkan Yardımcısı Ahmet İbram, Rodop milletvekilleri Mustafa Mustafa, Ayhan Karayusuf ve İlhan Ahmet, Kozlukebir meclis üyelerinin yanı sıra çocuklar ve aileleri katıldı.

Etkinlikte şişme balonlar, uzun adamlar, palyaçolar, teleskop, çeşitli yarışmalar ve çocuklar futbol turnavası finali yer aldı. Bu yıl ilk kez düzenlenen okullar arası futbol turnuvasında Domruköy takımı şampiyon oldu. TOÇEK Tiyatro Topluluğu üyeleri de boyama ile etkinliğe destek verirken, Kozlukebir Kadınları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği de stant açarak derneğe katkı sağladılar.

Hatırlanacağı üzere 1. Uçurtma Şenliği 2015 yılında ilk defa yine aynı yerde düzenlenmiş ve büyük ilgi görmüştü.

Haberler


Dışişleri Bakanlığı’ndan İsrail’in Yunan vatandaşlarına yönelik uygulamasına tepki

İskeçe Türk Birliğinden piknik etkinliği

Mehrikoz’da aşure etkinliği

Batı Trakya Fenerbahçeliler Derneğinden kapatılma sürecine ilişkin bilgilendirme toplantısı

Halk Birliğinden “Telebakım” programına eleştiri

Kuraklık alarmı: 12 adada olağanüstü hal ilan edildi

Makul reddedilebilirlik: Vekil güçlerin sinsi gözdağı taktikleri

Bir gencin Real Madrid hayaline destek

İskeçe Azınlık Lisesi öğrencileri için muhteşem mezuniyet töreni

İstanbul’daki Muharrem ayı iftarına Batı Trakya’dan katılım

Hürriyet’in gündeminde Batı Trakya: ’Heybeliada’da umut, Batı Trakya’da kriz’

Yaz aylarının gelmesiyle trafik yoğunluğu arttı