Anasayfa

28-04-2017
Şehit Mustafa Cambaz Futbol Turnuvası'nın şampiyonu Beşiktaş
İstanbul Batı Trakya Türkleri Spor Kulübü ile Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği (BTTDD) Zeytinburnu Şubesi'nin ortaklaşa düzenlediği 23 Nisan Futbol Turnuvası bu yıl, 15 Temmuz FETÖ darbe girişiminde şehit olan gazeteci Mustafa Cambaz’ın adına düzenlendi.
28 Nisan 2017 Cuma

22 - 24 Nisan tarihleri arasında düzenlenen turnuvanın yüksek katılımla gerçekleştiği belirtildi. Turnuvaya profesyonel takımlardan Beşiktaş, Galatasaray, Medipol Başakşehir’in yanı sıra Zeytinburnu ilçe takımlarından Batı Trakya Spor ile birlikte Damla Spor , Eroğlu Spor, Merkezefendi, Irmak Spor ve Y. Doğan Güneş katıldı. Ayrıca İstanbul’un diğer ilçe takımlarından Sultangazi, Beşyüzevler ve Haznedar da katılan diğer takımlar oldu.

Turnuva 22 Nisan Cumartesi günü Batı Trakya - Sultangazi maçı ile başladı. Muhteşem mücadalelere sahne olan grup maçları, çeyrek final ve yari final maçlarının ardından finale Beşiktaş ve Damla Spor takımları kaldı. Final maçı müthiş bir heyecana sahne oldu. Maçın normal süresi 3-3 sonuçlandı ve penaltı atışlarına geçildi. Penaltı atışları sonunda Beşiktaş, Damla Spor'u 4-2 mağlup etmeyi başardı ve "Mustafa Cambaz 23 Nisan Futbol Turnuvası"nın şampiyonu oldu.

Turnuvayı Damla Spor ikinci, üçüncülük - dördüncülük maçında Sultangazi'yi mağlup eden Galatasaray takımı ise üçüncü bitirdi.
Galatasaray ve Sultangazi takımlarına kupalarını BTTDD Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Hasan Yazıcı ve Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Zeytinburnu Şube Başkanı Fatih Hacıbedel verirken, ikincilik kupasını Spor Kulübü Başkanı Hakan Güler sundu. Şampiyon olan Beşiktaş takımı kupasını, BTTDD Genel Başkanı Necmettin Hüseyin'den aldı.

Haberler


Zorlu’dan Yunanistan’ın müftü atamalarına tepki

Geleneksel öğrenci kermeslerinin son durağı Gökçeler

Numan Kurtulmuş’tan Yunanistan’a seçilmiş müftüleri tanıma çağrısı

Saatlerinizi geri almayı unutmayın!

Demircik – Palas sınır kapısında Interreg etkinliği düzenlendi

Türkiye Dışişleri Bakanlığından Yunanistan’a müftülük tepkisi

Maronya - Şapçı Belediyesinden altın madenciliğine karşı karar

BTTADK’dan müftü atamalarına tepki: “Çözüm yerine dayatma sürüyor”

Yunanistan’ı sarsan Pizza skandalı

İngiltere’den vatandaşlarına 72 saatlik acil durum hazırlığı çağrısı

Şike soruşturmasında iki muhbirden kritik ipuçları

Müftü atamalarına ABTTF’den tepki