Anasayfa


28-04-2017
Şehit Mustafa Cambaz Futbol Turnuvası’nın şampiyonu Beşiktaş
İstanbul Batı Trakya Türkleri Spor Kulübü ile Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği (BTTDD) Zeytinburnu Şubesi’nin ortaklaşa düzenlediği 23 Nisan Futbol Turnuvası bu yıl, 15 Temmuz FETÖ darbe girişiminde şehit olan gazeteci Mustafa Cambaz'ın adına düzenlendi.
28 Nisan 2017 Cuma

22 - 24 Nisan tarihleri arasında düzenlenen turnuvanın yüksek katılımla gerçekleştiği belirtildi. Turnuvaya profesyonel takımlardan Beşiktaş, Galatasaray, Medipol Başakşehir'in yanı sıra Zeytinburnu ilçe takımlarından Batı Trakya Spor ile birlikte Damla Spor , Eroğlu Spor, Merkezefendi, Irmak Spor ve Y. Doğan Güneş katıldı. Ayrıca İstanbul'un diğer ilçe takımlarından Sultangazi, Beşyüzevler ve Haznedar da katılan diğer takımlar oldu.

Turnuva 22 Nisan Cumartesi günü Batı Trakya – Sultangazi maçı ile başladı. Muhteşem mücadalelere sahne olan grup maçları, çeyrek final ve yari final maçlarının ardından finale Beşiktaş ve Damla Spor takımları kaldı. Final maçı müthiş bir heyecana sahne oldu. Maçın normal süresi 3-3 sonuçlandı ve penaltı atışlarına geçildi. Penaltı atışları sonunda Beşiktaş, Damla Spor’u 4-2 mağlup etmeyi başardı ve “Mustafa Cambaz 23 Nisan Futbol Turnuvası”nın şampiyonu oldu.

Turnuvayı Damla Spor ikinci, üçüncülük - dördüncülük maçında Sultangazi’yi mağlup eden Galatasaray takımı ise üçüncü bitirdi.
Galatasaray ve Sultangazi takımlarına kupalarını BTTDD Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Hasan Yazıcı ve Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Zeytinburnu Şube Başkanı Fatih Hacıbedel verirken, ikincilik kupasını Spor Kulübü Başkanı Hakan Güler sundu. Şampiyon olan Beşiktaş takımı kupasını, BTTDD Genel Başkanı Necmettin Hüseyin’den aldı.

Haberler


Güney Meriç’te muhteşem Hıdırellez kutlaması

GTGB eski başkanlarından Rıdvan Hatipoğlu vefat etti  

ABD’deki üniversite öğrencileri Gazze’deki sivillerle dayanışma için açlık grevi başlattı

İTB Gençlik Kolu üyeleri futbol maçında buluştu

Milletvekili Ferhat doludan zarar gören bölgeyi ziyaret etti

ABTTF Mihaloliakos’un tahliye kararına tepki gösterdi

GTGB olağan genel kurula gidiyor

DEB Partisinden Mihaloliakos’un serbest bırakılma kararına tepki

Dolu yağışı ekili alanlara zarar verdi

Yassıköy Belediyesinde yangınla mücadele toplantısı

Dedeağaç’daki FSRU’nun ticari kullanımı erteleniyor

İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesinin bina sorununun çözümü için başbakana mektup