Anasayfa

31-05-2017
Dar gelirli ailelere et, sebze ve meyve dağıtılacak
Avrupa desteğiyle Rodop ve İskeçe illerinde belediyeler tarafından dağıtılan yardımlardan yararlanan hak sahiplerine et, sebze ve meyve dağıtılacak.
31 Mayıs 2017 Çarşamba

Avrupa programı kapsamında Rodop ilinde Gümülcine, Kozlukebir, Yassıköy ve Maronya belediyelerinde, İskeçe'de ise Mustafçova Belediyesi'nde dar gelirli ailelere 31 Mayıs, 1 ve 2 Haziran tarihlerinde et, sebze ve meyve yardımı yapılacak.

Gümülcine Belediyesi'ne kayıtlı hak sahipleri yardımları kapalı yüzme havuzu yanında belediyeye ait Çok Amaçlı Kültür Merkezi'nden, Maronya Belediyesi'ne kayıtlı hak sahipleri Kuşlanlı'da belediyeye ait iş makineleri parkından, Kozlukebir Belediyesi'ne kayıtlı hak sahipleri Hemetli, Kozlukebir, Sirkeli ve Mehrikoz köylerinde belediye binalarından, Mustafçova Belediyesi'ne kayıtlı dar gelirli hak sahipleri ise yardımları Şahin - Elmalı köyleri arasında bulunan belediyeye ait binadan alabilirler.

Et, sebze ve meyve yardımları, belirlenen noktalarda 31 Mayıs 2017 Çarşamba günü 12:00 ile 15:00 arası, 1 Haziran Perşembe ve 2 Haziran Cuma günleri ise saat 09:00 ile 14:00 arası hak sahiplerine dağıtılacak.

Haberler


Makul reddedilebilirlik: Vekil güçlerin sinsi gözdağı taktikleri

Bir gencin Real Madrid hayaline destek

İskeçe Azınlık Lisesi öğrencileri için muhteşem mezuniyet töreni

İstanbul’daki Muharrem ayı iftarına Batı Trakya’dan katılım

Hürriyet’in gündeminde Batı Trakya: ’Heybeliada’da umut, Batı Trakya’da kriz’

Yaz aylarının gelmesiyle trafik yoğunluğu arttı

ABTTF’den Çınar Camii davası kararına tepki

Dedeağaç – Midilli uçak seferleri için önemli adım

Yunanistan’da doğum oranları 2025’te geriledi

Çınar davası sanıklarından ortak açıklama

SEÇEK Derneği’nin yeni başkanı Hasan Bekirusta

Zeybek’ten Egnatia Otoyolu geçiş kartları için bakanlığa soru önergesi