Anasayfa

07-06-2017
Genç futbocular İstanbul takımlarının ilgisini çekti...
İskeçeli genç futbolcular Simar Hasanoğlu ve Hikmetcan Ömeroğlu, İstanbul takımlarından birinin ilgi odağına girdi.
7 Haziran 2017 Çarşamba

Sportsaddict.gr internet sitesinin haberine göre İskeçe Spor Birliği adına Lüleburgaz'da yapılan turnuvada Simar ve Hikmetcan'ın Türkiye Süper Lig'de mücadele eden iki takımın ilgisini çektiği kaydedildi. İki gençle Başakşehir ve Beşiktaş'ın ilgilendiği ve takibe aldığı öğrenildi.

İskeçe Spor Birliği'nde kalecilik yapan 14 yaşındaki Hikmetcan Ömeroğlu 14 yaşında olmasına rağmen 1.86'lık boyu ve 96 kilo ağırlığıyla dikkat çekiyor.

Türkiye süper lig takımlarının ilgilendiği belirtilen diğer genç yetenek Simar Hasanoğlu ise Yunanistan Süper Lig ekiplerinden PAE Ksanthi'nin (İskeçe) U 15 takımında mücadele ediyor.

Haberler


Zorlu’dan Yunanistan’ın müftü atamalarına tepki

Geleneksel öğrenci kermeslerinin son durağı Gökçeler

Numan Kurtulmuş’tan Yunanistan’a seçilmiş müftüleri tanıma çağrısı

Saatlerinizi geri almayı unutmayın!

Demircik – Palas sınır kapısında Interreg etkinliği düzenlendi

Türkiye Dışişleri Bakanlığından Yunanistan’a müftülük tepkisi

Maronya - Şapçı Belediyesinden altın madenciliğine karşı karar

BTTADK’dan müftü atamalarına tepki: “Çözüm yerine dayatma sürüyor”

Yunanistan’ı sarsan Pizza skandalı

İngiltere’den vatandaşlarına 72 saatlik acil durum hazırlığı çağrısı

Şike soruşturmasında iki muhbirden kritik ipuçları

Müftü atamalarına ABTTF’den tepki