Anasayfa


20-06-2017
Türkiye Ulaştırma Bakanı Arslan YAKA IKE Tesisi’nin açılışını yaptı
Türkiye Cumhuriyeti Ulaştırma ve Denizcilik Bakanı Ahmet Arslan, Gümülcine’deki YAKA IKE Kiraz Tesisi’nin açılışını yaptı.
20 Haziran 2017 Salı



Türkiye Başbakanı Binali Yıldırım’ın Batı Trakya ziyaretine eşlik eden bakan Arslan, 19 Haziran Pazartesi günü işadamı Levent Sadık Ahmet’e ait YAKA IKE Kiraz Paketleme ve Şoklama Tesisi’nin açılışını gerçekleştirdi.

Gümülcine’nin Sendelli köyündeki tesisin açılışına Dışişleri Bakan Yardımcısı Yannis Amanatidis, Türkiye Başbakanlık Dış Politika Başdanışmanı Büyükelçi Kerim Uras, DEB Partisi Onursal Başkanı Işık Sadık Ahmet, Yassıköy Belediye Başkanı İsmet Kadı, T.C. Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın, T.C. Ziraat Bankası Gümülcine Şube Müdürü Mustafa Karabulut, T.C. Ziraat Bankası İskeçe Şube Müdürü Onur Felent, Türk Hava Yolları Selanik Şube Müdürü Utku Yazan ve diğer yetkililer katıldı. Tesisin açılış kurdelesi yetkililer tarafından birlikte kesildi.

Türkiye Ulaştırma ve Denizcilik Bakanı Ahmet Arslan kiraz tesisinin açılış töreninde yaptığı konuşmada Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını iletti. Bakan Arslan şöyle konuştu: “Merhum lider Dr. Sadık Ahmet ailesinin bu kadar güzel işler yapıyor olması ve bizlerin sizlerle buluşmasına vesile olması onur vericidir. Sizlerin bu bölgede ekonomik kalkınması adına çalışmalar yapan, iş kapısı, fabrikalar açan bu aileyi tebrik ediyoruz. Bizlerin buradaki değerli soydaşlarımızdan ve işadamlarımızdan ricamız; hem Sadık Ahmet’i örnek alsınlar ve sizler burada ekmeğinizi çıkarmış olun ve geçiminizi burada sağlamış olun. Böylece ülkenin kalkınmasına da katkı sağlamış olun. Levent beyi tebrik ediyorum. Bu bölgede bölgenin insanı için bir ömür sarf etmiş, bir hayat mücadelesi vermiş Sadık Ahmet’i rahmetle yad ediyorum. Ne kadar güzel. Onun çocukları, sizlerin iş sahibi olabilmeniz adına örnek bir projeye imza atmışlar.”


Haberler


GTGB’nin kır koşusu için kayıtlar başladı

‘Yunanistan Midilli Adası’ndaki tarihi camileri restore etmiyor’

Erdoğan Miçotakis ziyaretini değerlendirdi

Atina’da Yerapetritis – Şükri görüşmesi

İskeçeli soydaşlar Ketenlik’teki hatim etkinliğine akın etti

Büyükelçi Erciyes Korfu Adası’ndaki Türk Şehitliği’ni ziyaret etti

Dev derbinin galibi Fenerbahçe

Zeybek, hükümetin ekonomi politikasını eleştirdi

BTTÖB genel kurulu 1 Haziran’da

Geleneksel Kiraz Festivali 31 Mayıs’da başlıyor

‘Yunanistan’daki Pontus iddiaları asılsızdır’

Süper Lig’de PAOK şampiyon oldu