Anasayfa

21-06-2017
"Bereket Konvoyu" geliyor...
Bereket Konvoyu 22 Haziran Perşembe günü Kırköy'de. 23 Haziran Cuma günü ise Büyük Doğanca köyünde olacak.
21 Haziran 2017 Çarşamba

13 yıl önce "Kardeşlik Sınır Tanımaz" sloganıyla yollara düşen, Balkan insanlarının gönüllerini fetheden ve yeni iletişim köprüleri kuran Bayrampaşa Belediyesi Bereket Konvoyu’nun Batı Trakya programı belli oldu. Bereket konvoyu 22 Haziran Perşembe günü İskeçe Kırköy’de, 23 Haziran Cuma günü de Gümülcine’nin Büyük Doğanca köyünde sofra açacak.

Bereket konvoyu bu yıl ilk önce Bulgaristan’ın Cebel kasabasına uğrayarak soydaşlarla buluştu. Konvoyun son durağı ise 23 Haziran Cuma günü Gümülcine’nin Büyük Doğanca köyü olacak.

Her gittiği yerde Müslüman Türklerin ve diğer Müslüman toplumların büyük ilgisiyle karşılaşan "Bereket Konvoyu", iftar sofrasının yanı sıra Türk-İslâm kültür ve sanatını tanıtan programlar düzenliyor.

Konvoy, 25 Mayıs Perşembe günü Bayrampaşa’dan hareket ederek; Yunanistan, Makedonya, Bulgaristan, Sırbistan, Romanya, Arnavutluk, Kosova, Sırbistan, Karadağ, Hırvatistan gibi ülkelerde 19 kasaba veya şehirde çeşitli kültürel programlar ve iftar sofraları ile binlerce insanı bir araya getiriyor.

Haberler


Makul reddedilebilirlik: Vekil güçlerin sinsi gözdağı taktikleri

Bir gencin Real Madrid hayaline destek

İskeçe Azınlık Lisesi öğrencileri için muhteşem mezuniyet töreni

İstanbul’daki Muharrem ayı iftarına Batı Trakya’dan katılım

Hürriyet’in gündeminde Batı Trakya: ’Heybeliada’da umut, Batı Trakya’da kriz’

Yaz aylarının gelmesiyle trafik yoğunluğu arttı

ABTTF’den Çınar Camii davası kararına tepki

Dedeağaç – Midilli uçak seferleri için önemli adım

Yunanistan’da doğum oranları 2025’te geriledi

Çınar davası sanıklarından ortak açıklama

SEÇEK Derneği’nin yeni başkanı Hasan Bekirusta

Zeybek’ten Egnatia Otoyolu geçiş kartları için bakanlığa soru önergesi